Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Seçimden Sonra Bırakıyor Mu?

26.07.2023 - 18:07 | Son Güncellenme: 26.07.2023 - 18:11

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Gebze Fenerbahçeliler Derneği açılışındaki konuşmasında yeni detay ortaya çıktı. Koç, yeniden seçime girmeyeceğini mesajını verdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Seçimden Sonra Bırakıyor Mu?

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un Gebze Fenerbahçeliler Derneği açılışında yaptığı konuşmada yeni bir detay ortaya çıktı. İkinci döneminin son yılına giren Koç'un kullandığı bir ifade soru işaretleri uyandırdı.

Koç'un Zaha sözleri manşet oldu ama

Ali Koç'un dün akşam dernek açılışında yaptığı konuşmada Galatasaray'ın transfer ettiği Wilfried Zaha'nın ücretine dair detaylar öne çıktı. Koç'un ezeli rakibinin açıkladığı yıllık 4.2 milyon Euro'luk ücretin yüzde 100 yanlış olduğunu söylemesi haliyle manşetleri süsledi.

Gazeteci Yüksel videoyu paylaştı

Fakat Gebze Fenerbahçeliler Derneği'nin açılış toplantısında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kulüp yönetimindeki geleceğine dair kurduğu bir bölüm ortaya çıktı. Sabah gazetesi muhabirlerinden Ceyhun Samet Yüksel, sosyal medya hesabından Koç'un dikkatlerden kaçan sözlerinin yer aldığı kısa bir video görüntü paylaşdı.

İlgini Çekebilir
Kulüpler Birliği kararını verdi! Ali Koç...
Habere Git

Koç'un sözleri kafa karıştırdı

Söz konusu videoda Ali Koç, "Biz doğru bildiğimiz yolda gidiyoruz. Allah’ın izniyle seneye seçim var. Ondan sonrası da hep beraber yeni yönetimimizi destekleyeceğiz" ifadelerini kullanıyor. Koç'un "Yeni yönetimimizi destekleyeceğiz" demesi, akıllara önümüzdeki yıl yapılacak seçimlere girmeyecek mi sorusunu getirdi? Koç'un gecedeki konuşması Fenerbahçe'nin resmi sitesine uzun uzun girildi ancak bu sözlere yer verilmedi.

Aday çıkarsa seçime gideceğini açıkladı

Ali Koç, geçen aylarda yapılan yüksek divan kurullarında başkanlığa aday olmak isteyenin olması halinde olağanüstü seçime gidebileceğini söylemişti. Eski başkanlardan Aziz Yıldırım ise bir yıl sonra zaten seçim olduğunu, Koç'un yönetiminde değişiklik yapıp güvenoyu almak için seçime gitmesi gerektiğini savunmuştu.

5 sezonda şampiyonluğa ulaşamadı

2018 yılında Aziz Yıldırım'ı büyük bir oy farkıyla geçerek Fenerbahçe Başkanı seçilen Ali Koç, geride kalan 5 sezonda birinci hedefi olan Süper Lig şampiyonluğuna ulaşamadı. Koç yönetiminde futbolda sadece geride kalan sezonda Ziraat Türkiye Kupası kazanıldı. Koç, her sezon takımı baştan kursa da şampiyon olamadı. Çok sayıda teknik adamla çalışan Koç, sadece 2022-23 sezonunda aynı hocayla (Jorge Jesus) ile sezonu kapattı.

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan transfer sözleri: "Becao'dan sonra frene basacağız!"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler