Ali Koç: "Bizi kimse yıkamaz!"

27.04.2024 - 16:17 | Son Güncellenme: 27.04.2024 - 16:26

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçiminde oyunu kullandı. Koç seçimin sonuçlanmasının ardından açıklama yaptı...

Ali Koç: "Bizi kimse yıkamaz!"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 7 numaralı sandıkta oyunu kullandı. 

Yüksek divan kurulu başkanlık seçiminde oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu.

"Şekip Mosturoğlu ve ekibini tebrik ediyorum"

Şekip Mosturoğlu ve ekibini tebrik ederek sözlerine başlayan Koç, "Şekip Mosturoğlu ve ekibini tebrik ediyorum, Fenerbahçe'ye hayırlı olmasını temenni ediyorum. 1590 kişi oy kullandı. Ben biraz şaşırdım. Zira aşağı yukarı 2 bin kişi daha azken 1800 kişi katılmıştı geçen seçimlere. Çok adaylı seçimlere çok önem veriyoruz. 

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal 3 yıldızı kadro dışı bıraktı! Derbi maçta yoklar...
Habere Git

"Tam bir Fenerbahçe demokrasisi kültürünü oturtmaya çalıştık"

Onun için Fenerbahçe olarak TFF'de de seçimlerin çok adaylı olmasını gündeme getiriyoruz. Yönetim kurulu olarak her adaya eşit mesafede olmaya çalıştık. Tam bir Fenerbahçe demokrasisi kültürünü oturtmaya çalıştık. Bunu kalıcı yapmalıyız. Ben 2018'de seçildikten sonra teminat verdim. O seçimde bizim yaşadığımızı kimse yaşamasın demiştim. Tüm seçimlerde bunu uygulamaya çalıştık.

"Bizi de kimse yıkamaz"

Bir ve beraber olduğumuzda yıkamayacağımız duvar yoktur. Bizi de kimse yıkamaz. Ama hepimiz de görüyoruz çok dinamik dijital dünyada yaşıyoruz. Oluşan birlik beraberliğimizin son derece kırılgan olduğunu görüyoruz. Bir ve beraber olalım diyenlerin eylem ve söylemlerinin de aynı istikamette olması gerektiğini hatırlatmak istiyorum.

"Son birkaç yılda Fenerbahçemize göz göre göre saldırılar yapılıyor"

Fenerbahçe'nin iyi gününde de kötü gününde de hepimiz Fenerbahçeliilğimizi her daim camiamızın menfaatleri istikametinde diri tutmalıyız. Şekip bey 3 Temmuz'a değindi. 3 Temmuz'u birlik ve beraberlikle bertaraf ettik. Onu hep canlı tutmamız lazım. Son birkaç yılda Fenerbahçemize göz göre göre saldırılar yapılıyor. Bu saldırılarda suskun kalanlar, destek olmak yerine dışarıdan bakanlar, hatta mücadelemiz için attığımız adımları itibarsızlaştırmaya çalışanlara şunu söylemek istiyorum. 

İlgini Çekebilir
Arda Güler İspanya'da manşetlerde: "Bu çocuğun meleği var"
Habere Git

"Hiç kimsenin kişisel ihtiraslarının kurbanı Fenerbahçe olamaz"

Fenerbahçe tüm isimlerden, tüm kişilerden öndedir. Hiç kimsenin kişisel ihtiraslarının kurbanı Fenerbahçe olamaz. Fenerbahçe herkesin önündedir. Kongre üye sayımız artıyor. Yüksek divan kurulu üyeleri artıyor. Ailemiz büyüyor. Bununla da gurur duymalıyız.

"Tüm sporcularımızın Allah yollarını açık etsin"

Bu hafta sonu çok önemli maçlarımız var. Olimpik branşlar, tekerlekli basketbol takımımız Avrupa'da yarı finale çıkıyor. Boksörlerimiz final maçlarına çıkıyor Avrupa'da. Mabedimizde derbi maçımız var. Tüm sporcularımızın Allah yollarını açık etsin" dedi.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlık seçimi sonuçları.  

Şekip Mosturoğlu • 1177 Oy  

Sevil Becan • 265 Oy  

Nihat Tokat • 87 Oy

Senin için hazırladığımız haberler