Ali Koç'tan "Eniştenize sorun diyen" Ogün Altıparmak'a sert tepki

06.11.2023 - 00:09 | Son Güncellenme: 06.11.2023 - 00:15

Ali Koç, İnan Kıraç'ı kastederek "Enişteniz Galatasaraylı değil mi ona sorun bazı şeyleri" diyen Ogün Altıparmak'a çok sert tepki gösterdi. İşte ikili arasında yaşanan tartışma...

Ali Koç'tan "Eniştenize sorun diyen" Ogün Altıparmak'a sert tepki

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısında başkan Ali Koç'un sansasyonel açıklamaları manşetleri süslerken, Ogün Altıparmak ile yaşadığı "enişte tartışması" da sosyal medyada trend topic oldu. Tartışma, Altıparmak'ın Koç Ailesi'nin eniştesi olarak bilinen Galatasaray'ın duayen ismi İnan Kıraç'a ima etmesi yüzünden çıktı.

Koç: Tekrar söylemeni istiyorum

Koç, konuşurken divan kurulu üyesi ve eski efsane futbolculardan Ogün Altıparmak, oturduğu yerden "Senin enişten Galatasaray’ı yönetiyor” dedi. Koç, bu sözler üzerine çok sinirlendi. Koç, "Efendim, ne dedin ağabey?" diye sordu. Bir üyenin açıklamaya çalışması üzerine de Koç, "Hayır, ben onun ne dediğini biliyorum da tekrar söylemesini istiyorum" dedi.

"Eniştenize sorun" dedi Koç köpürdü

Bunun üzerine Ogün Altıparmak, "Enişteniz Galatasaraylı değil mi?" dedi. Koç'un da "Eee?" demesi üzerine Altıparmak, "Eniştenize sorun bazı şeyleri" dedi. Bu sözler üzerine daha da sinirlenen Ali Koç, "Ne demek istiyorsun sen? Ogün abi bak, yaşına hürmet, tarihine hürmet ağzımı açmıyorum. Saygılı ol! Ya ben burada birşeyler anlatıyorum. Senin kullandığın cümlenin ne alakası var?" dedi.

"Yeter! Çıkartacağım sizi buradan"

Altıparmak'ın konuşmaya devam etmesi üzerine Koç, "Ogün Ağabey, hakikaten toplantıyı terk ederse çok memnun olurum. Zaten senin gibiler yüzünden bu camia böyle dibe çekiliyor devamlı. Sen Fenerbahçe'nin başındaki kişilere göre Fenerbahçe başarılı olsun veya olmasın istiyorsun. Sen Fenerbahçe'yi öyle düşünme! Tamam mı? Ben çok iyi biliyorum. Çok şeyine de yardımcı oldum. Yakışmıyor senin tutumun. Lüften yeter, yeter! Yoksa ben rica edeceğim ve çıkartacağım buradan sizi" dedi.

Oğlu kulüpten ihraç edilmişti

Aykırı çıkışlarıyla bilinen Ogün Altıparmak'ın oğlu Okan Altıparmak da Ali Koç'a yönelik olarak sosyal medya yüzerinden yaptığı paylaşımlar nedeniyle 2019'da kulüpten ihraç edildi. Altıparmak, özür dilemiş ve Koç da affedilmesini talep etmişti ancak buna rağmen kongre üyeleri ihraçtan yana oy kullanmıştı.  

Koç, 50. yıl plaketi vermişti

Geçen Temmuz ayında yapılan yüksek divan kurulu toplantısında Fenerbahçe Başkan Ali Koç, kongre üyeliğinde 50. yılını dolduran Ogün Altıparmak'a bizzat plaket takdim etmişti. Aynı gün teknik direktör İsmail Kartal da 40. yıl kongre üyeliği plaketi almıştı.

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan Mehmet Büyükekşi'yi terletecek sorular!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler