Fenerbahçe'de Ali Koç, Jorge Jesus'la Son Kez Görüşecek! Toplantı Tarihi...

17.05.2022 - 16:23 | Son Güncellenme: 17.05.2022 - 16:36

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, başarılı teknik direktör Jorge Jesus ile son kez görüşecek. Fenerbahçe'nin Jorge Jesus ile yapacağı toplantının tarihi belli oldu.

Fenerbahçe'de Ali Koç, Jorge Jesus'la Son Kez Görüşecek! Toplantı Tarihi...

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hedefinden uzak kalan Fenerbahçe, gelecek sezon için başarılı teknik direktör Jorge Jesus'un kararını bekliyor. Başkan Ali Koç'un teklifini doğrulayan teknik adam henüz kararıyla ilgili bir açıklama yapmadı. Öte yandan Ali Koç'un, Jesus ile son kez görüşme yapacağı belirtildi.

Flamengo'dan teklif bekliyor

Geçici olarak göreve gelmesiyle takımı çıkışa geçiren İsmail Kartal ile başka bir pozisyonda devam etmek isteyen Başkan Ali Koç'un Jorge Jesus'u Sarı-Lacivertli takımda teknik direktör olarak görmek istediği biliniyor. Flamengo'dan teklif beklediği ifade edilen Jorge Jesus ise Sarı-Lacivertliler'den zaman istemişti.

Ali Koç-Jorge Jesus görüşmesinin tarihi

Fotomaç'ın haberine göre Ali Koç, Jorge Jesus ile son kez toplantı yapacak. İkilinin 17 Mayıs Salı akşamı ya da 18 Mayıs Çarşamba günü, görüntülü bir görüşme gerçekleştireceği kaydedildi.

Jorge Jesus, Flamengo tarihine geçmişti

2019-2020 sezonunda Brezilya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Flamengo'yu çalıştıran Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, 2019'un Haziran ayında göreve başladığı kırmızı-siyahlı ekiple kısa sürede tarihe geçti.

Jesus, Flamengo'da birinci yılını tamamlamadan 5 kez kupa sevinci yaşadı. Portekizli teknik adam, kırmızı-siyahlı ekiple 1 CONMEBOL Süper Kupa, 1 Copa Livertadores, 1 Serie A, 1 Brezilya Süper Kupası ve 1 kez de Guanabara Kupası kazandı.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus istedi, F.Bahçe ünlü yıldızla görüşmelere başladı!
Habere Git

O dönem Jorge Jesus yönetiminde 40 müsabakaya çıkan Flamengo, 29 galibiyet ve 4 mağlubiyet alırken, 7 kez sahadan beraberlikle ayrıldı. Söz konusu maçlarda rakiplerine 95 gol atan kırmızı-siyahlılar, kalesinde 39 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler