Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jorge Jesus'a Özel Tablo Yaptırdı

12.01.2023 - 11:51 | Son Güncellenme: 12.01.2023 - 12:09

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'a özel tablo yaptırdı. Koç, Sanatçı Ersan Kay'dan özel bir çalışma istemişti. Detaylar...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jorge Jesus'a Özel Tablo Yaptırdı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de kulüp başkanı Ali Koç, teknik direktör Jorge Jesus'e özel bir jest yaptı. Koç, Portekizli teknik adama özel tablo çizdirdi. İşte detaylar...

Ali Koç, özel istekte bulundu

Uzun yıllardır yaptığı resimlerle sosyal medyada gündeme gelen Ersan Kay'dan özel istek oldu. Akrilik painting çizimlerle spor dünyasından önemli isimleri resmeden Ersan Kay'ı arayarak Jesus için özel bir çalışma isteyen Ali Koç, yapılan tabloyu yeni yıl hediyesi olarak Jesus'a takdim etti.

Dünya yıldızlarına çizdi

Sanatçı Ersan Kay, daha önce futbol dünyasından Cristiano Ronaldo, Maldini, Rakitic, Granit Xhaka, Embolo, Pique, Dani Alves, Modric, Edin Dzeko, Neymar ve Lautaro Martinez gibi önemli isimleri sprey boyalar kullanarak ve akrilik painting çizimler yaparak resmeden Kay, Türkiye'den Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Gökhan İnler, Ali Koç ve çok sayıda isim için çalışmalar yaptı.

İlgini Çekebilir
Ali Koç ile Jorge Jesus'tan Samandıra'da özel görüşme!
Habere Git

Kendi çizimini beğendi, Jesus için istedi!

Ali Koç daha önce kendisi için yapılan resmi beğenmesi sonrası Portekizli teknik adam Jesus için de özel tablo istedi.  Ali Koç'un isteği sonrası çizimine başlayan Ersan Kay, çalışmasını tamamlayınca İsviçre'den İstanbul'a gelerek tabloyu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a teslim etti.

Ali Koç, Jesus için yapılan tabloyu çok beğendiğini ifade ederek, sanatçı Ersan Kay'a teşekkür etti ve Portekizli teknik adama hediye etti. Jesus'un da yapılan çalışma karşısında çok duygulandığı ve başkan Ali Koç'a çok beğendiğini belirterek teşekkür ettiği belirtildi.

Ali Koç ile Jesus görüşüyor

Milliyet'e göre Jesus’a duyduğu güveni tekrarlayarak destek veren Başkan Ali Koç’un, Galatasaray maçı ve bugüne kadarki süreci Portekizli hocayla değerlendirdiği belirtildi. 

''Bu normal bir maç''

Ezeli rakibi Galatasaray’a kendi sahasında 3-0 mağlup olarak 4 puan gerisine düşen sarı-lacivertliler derbideki hayal kırıklığını biraz da Jesus’un, “Bu normal bir maç” görüşüne ve bunu oyunculara aktarmasına bağlıyor.

Süper Lig güncel puan durumu

Senin için hazırladığımız haberler