Ali Koç'tan Muriç talimatı!

02.11.2019 - 11:59 | Son Güncellenme: 02.11.2019 - 09:05

Ali Koç'tan Muriç talimatı!

Fenerbahçe yönetimi, sezon başında kadroya katılan ve beklentilerin üzerine çıkan Vedat Muriç’i devre arasında satmayı düşünmüyor. İşte başkan Ali Koç’un yöneticilere verdiği talimat...

Hem Fenerbahçe hem de Kosova Milli Takımı’nda attığı gollerle yıldızı parlayan Vedat Muriç transferin de gözde isimlerinden biri haline geldi.

Devre arası transfer dönemi yaklaşırken birçok Avrupa takımı Fenerbahçe’nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Ancak yönetimi, yıldız golcünün kafasının karışmaması için önlemini aldı.

Sabah gazetesinin haberine göre başkan Ali Koç, sportif direktör Comolli ve yöneticilere, Vedat Muriç’le alakalı hiçbir transfer görüşmesi yapılmaması talimatını verdi.

Ocak ayında onu bırakamayacaklarını ifade eden Koç, “Fenerbahçe bu sezon şampiyon olmak zorunda. Muriç bu takımın önemli parçalarından biri, ondan vazgeçemeyiz” dedi.

Koç ayrıca, “Transfer görüşmesi yapmak, transfere onay vermek demek. Soran herkese aynı yanıtı verin, oyuncumuz satılık değil. Bu nedenle herhangi bir fiyatı yok. Ona bir değer biçmeyeceğiz. Şampiyonluk bizim için her şeyden daha değerli” ifadelerini kullandı.

Şimdiden birkaç menajere Comolli ile temasa geçip ondan fiyat istediği ancak Fransız sportif direktörün bu taleplere yanıt bile vermediği ifade edildi.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 9 maça çıkan 25 yaşındaki oyuncu 5 gol 1 asistlik bir performans sergilemişti.

Senin için hazırladığımız haberler