Ali Koç'un şampiyonluk sözlerinde 'Başkanlığa devam' mesajı

11.05.2021 - 17:12 | Son Güncellenme: 11.05.2021 - 17:50

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Öznur Kablo'nun namağlup olmasından sonra yaptığı şampiyonluk açıklamasında başkanlığa devam edeceği mesajı verdi. Kadronun çoğunu koruyacaklarını ve takıma takviye yapacaklarını belirten Ali Koç, Bankalar Birliği anlaşmasından sonra finansal güçlük çıkabileceğini belirterek "Biz üstümüze düşen sorumluluğu yerine getireceğiz. Biz devam ediyorsak" ifadesini kullandı.

Ali Koç'un şampiyonluk sözlerinde 'Başkanlığa devam' mesajı

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Öznur Kablo, ezeli rakibi Galatasaray’ı 71-56 yenerek Herbalife Kadınlar Basketbol Ligi’nde şampiyon oldu. Maçı Sinan Erdem Spor Salonu’nda izleyen Başkan Ali Koç, kazanılan başarının ardından önemşi açıklamalr yaptı.

'Bu kızlar fazlasını hak ediyor'

Koç, “Namağlup şampiyon olduk. Tabii yenilgisiz şampiyon olunca daha da değerli. Bu kızlar daha fazlasını da hak ediyor. Takımımız karakterli. Daha yeni aramıza katılanlar olsa da derbinin önemini biliyor sporcularımız. Çok mutluyuz” dedi.

 

'Takımı daha da güçlendireceğiz'

Gelecek sezona yönelik mesajlar da veren sarı-lacivertli kulübün başkanı, “Takımımızı muhafaza edeceğiz, daha da kuvvetlendireceğiz. Metin Sipahioğlu tüm maçlarda takımla birlikte oldu. Öznur Kablo ile birlikteliğimiz devam edecek” diye komnuştu.

Ali Koç: DNA'mıza işledi

Bu takımları ayakta tutmanın kolay olmadığına vurgu yapan Koç sözlerini şöyle tamamladı: “Biz üstümüze düşen sorumluluğu yerine getireceğiz. Biz devam ediyorsak. Biz devam etmesek bile DNA'mıza işledi bu. Manevra alanımız kısıtlanmasına rağmen Fenerbahçe, camiasıyla bu yolda yürüyecek.

'Fenerbahçe her branşta başarılı'

Olimpiyatlara katılan sporcu konusunda da rekor kırıyoruz. Fenerbahçe mücadele ettiği her branşta başarılı götürdü. Finallerde daha da başarılı olmak isterdik. Yayıncı kuruluş Tivibu'ya da teşekkür ediyoruz. Yatırım yaptı. Herkesin de ramazan bayramını kutluyorum.”

Şampiyonluk kupasıyla poz verdiler

Fenerbahçe Öznur Kablo oyuncuları maçtan sonra şampiyonluk kupasını tribünlere götürürken, Başkan Ali Koç, sarı-lacivertli yöneticiler ve sporcular hep birlikte poz verdi.  

YENİLMEZLER! GALATASARAY'I DEVİREN FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLDU

 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, salon çıkışında A Spor'a yaptığı açıklamada ise futbol gündemine değindi. Koç, "Futbolda yapısal sorunları giderebilirsek Türk futbolunun, Türk gencinin önü açık ama daha gidecek çok yolumuz var, inşallah bir şekilde bu zihniyet değişir ve futbolda da ülke olarak, hem Avrupa'da hem Milli Takım seviyesinde hak ettiğimiz yerlere döneriz" dedi. 

Ali Koç: Şampiyonluk umudumuz var

Fenerbahçe Başkanı, Süper Lig'de son dönemecine giren zirve yarışı ile ilgili olarak da "Futbolda son 2 haftada şampiyonluk ümidimiz var, bu akşamki maç (Sivasspor) çok çok önemli. Enteresan bir lig oldu, çok çekişmeli bir lig oldu" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler