Ali Ravcı: "Omuzlarında ağır bir yük var"

28.05.2020 - 11:11 | Son Güncellenme: 28.05.2020 - 11:11

Yeni Malatyaspor'un Sportif Direktörü Ali Ravcı, takımla ilgili son gelişmeleri paylaştı. Antrenmanlara ne zaman devam edecekler? Futbolcuların psikolojik durumları nasıl? Ravcı'dan açıklama geldi.

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundu ve takımla ilgili son bilgileri paylaştı. Yeni Malatyaspor antrenmanlara ne zaman başlayacak? Ali Ravcı açıkladı.

Koronavirüs testinin sonucuna göre antrenmanlar şekillenecek

Ravcı yaptığı değerlendirmede bir futbolcuları ve çalışanlarında çıkan pozitif vakalardan dolayı çalışmalara bir süre ara verdiklerini, yapılacak son testin ardından yeniden başlayacaklarını kaydetti.

Ali Ravcı: ”Futbolcuların omuzlarında ağır bir yük var”

Yeni Malatyaspor olarak ligin kalan bölümüne iyi bir başlangıç yapmak istediklerini kaydeden Ravcı, "Takım olarak çalışmalarımıza bir süre ara verdik. Tabi bu süreçte hem fiziksel, hem de psikolojik olarak ağır bir yük olacak futbolcuların omuzlarında. Yapılan testte bir futbolcumuzda ve çalışanımızda pozitif vakaya rastlanmıştı. Son bir test yapıp yeniden başlamayı planlıyoruz. Onun dışında hocamızın programı doğrultusunda bireysel olarak antrenmanlarımızı sürdürmeye çalışıyoruz. Daha önce böyle bir durumla karşı karşıya kalınmadığı için hemen her takımda süreçle ilgili sıkıntılar yaşanıyor. Tüm dünyada futbol kulüpleri zor günlerden geçiyor. Bu günleri inşallah en hasarsız şekilde geride bırakırız. Tabii ligin başlangıç tarihiyle ilgili farklı senaryolar dillendiriliyor. 12 Haziran şu anki en yakın tarih. İnşallah bu süreci kazasız belasız atlatabiliriz" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler