Ali Şafak Öztürk: “Alper Ulusoy ve Ümit Öztürk’ün düdükleri asılmalıdır!”

03.02.2021 - 21:54 | Son Güncellenme: 03.02.2021 - 21:57

Son dakika haberleri... Süper Lig'de FTA Antalyaspor ile Beşiktaş berabere kaldı. FTA Antalyaspor’un eski başkanı Ali Şafak Öztürk, maçın hakemleri ile ilgili sert açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Ali Şafak Öztürk: “Alper Ulusoy ve Ümit Öztürk’ün düdükleri asılmalıdır!”

Süper Lig'in 23. haftasında FTA Antalyaspor, sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından FTA Antalyaspor eski başkanı Ali Şafak Öztürk, twitter hesabı üzerinden maçın hakemleri ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.

İşte Ali Şafak Öztürk’ün açıklaması:

Ali Şafak Öztürk: “Artık rahatça konuşabiliriz. Bu akşamdan sonra Alper Ulusoy ve Ümit Öztürk’ün düdükleri asılmalıdır! Veysel’e verilen ikinci sarı ve Josef’in dirseğine verilmeyen kırmızı kart Türk futbolunun bulunduğu rezalet durumu özetliyor!”

Bir paylaşım daha yapan Ali Şafak Öztürk, "Ayrıca 10 kişi kalan Antalyaspor takımından hakem desteğiyle 1 puan almayı başaran Beşiktaş camiasını gönülden kutluyorum! Biz Antalyaspor olarak savunma futbolu ile aldığımız şerefli 1 puanı, hakem desteğiyle alacağımız 3 puana her zaman tercih ederiz! Çünkü biz Antalyaspor'uz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler