Ali Şafak Öztürk: "Tam kafamıza yatan bir hoca profili"

26.09.2017 - 00:32 | Son Güncellenme: 26.09.2017 - 00:32

AJANSSPOR- Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, 3-0 kazanılan Osmanlıspor maçının ardından yayıncı kuruluşa muhtemel yeni teknik direktörleri Leonardo hakkında konuştu.

"Şu anda finalize etmek üzereyiz. Biraz hatta erken gelme durumu da oldu. Maçta aslında statta olmasını istedik. Kendisi de olmak istedi. Çok çok büyük ölçüde hocamız olarak açıklayacağız kendisini.

"2 yıllık anlaşma yapıyoruz. Baya bir araştırma yaptık. Ofansif futbol oynatan, genç olan, kariyer olarak bu takımı taşıyabilecek bir hoca aradık. Kolay bir takım değiliz çünkü isimlere bakınca. Büyük karakter ve büyük oyuncular. Doğru şekilde idare edilmesi lazım. Burada da doğru olacağına inandığımız bir seçim yaptık. Sportif direktörlük tecrübesi de kulüpçülük anlamında da bize çok büyük katkı sağlayacaktır. Ben bunu da düşünüyorum özellikle. 6 dil konuşuyor. Genel anlamda bizim tam kafamıza yatan bir hoca profili oldu.

"Kaliteli bir takım. Çalışmaya ihtiyacı var. Kapasitenin %30'u 40'ı ile oynuyoruz. Daha organize olmalıyız. Oyuncu kalitesini yeni hocamızda görüyor. Bu takım daha iyi işler yapacak inşallah"

Senin için hazırladığımız haberler