Ali Sowe'un golü VAR'a takıldı! İspanyol hakem...

13.04.2024 - 16:47 | Son Güncellenme: 13.04.2024 - 17:04

Süper Lig tarihinin ilk yabancı VAR hakemi olan Mario Melero Lopez, Ankaragücü - Gaziantep FK karşılaşmasında görev aldı. Lopez, Ali Sowe'un attığı golü iptal etti.

Ali Sowe'un golü VAR'a takıldı! İspanyol hakem...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde MKE Ankaragücü ile Gaziantep FK takımları Eryaman Stadı’nda karşı karşıya geldi.

Jevtovic attı, Antep öne geçti

Mücadeleye hızlı başlayan Gaziantep Futbol Kulübü, karşılaşmanın henüz 7. dakikasında Marko Jevtovic'in attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti.

Ali Sowe'un golü ofsayta takıldı

Rakip kalede beraberlik golünü arayan MKE Ankaragücü, aradığı golü karşılaşmanın 24. dakikasında Ali Sowe ile buldu ancak gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

İlgini Çekebilir
Umut Bozok'tan iddialara yalanlama: "Şaşkınlıkla takip etmekteyim"
Habere Git

Gol VAR'a takıldı

Başkent ekibinde ceza sahası içine giren Christian Bassogog, pasını Ali Sowe'a verdi. Ali Sowe, kaleci Florin Nita'yı geçti ve topu filelere gönderdi. Maçın hakemi Ali Şansalan, VAR kontrolü sonrası Gambiyalı forvet oyuncusunun attığı golü ofsayt gerekçesiyle iptal etti.

Yabancı VAR hakemi ilk kez bu maçta uygulandı

Bilindiği üzere, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni karar aldığı yabancı VAR hakemi uygulaması ilk kez bu müsabakada gerçekleştirildi.

VAR hakemi Mario Melero Lopez

Mücadelenin VAR koltuğunda İspanyol hakem Mario Melero Lopez oturdu. AVAR'da da Arda Kardeşler, Abdullah Bora Özkara ve Koray Gençerler görev yaptı.

İlgini Çekebilir
Jayden Oosterwolde sahalara ne zaman dönecek? Süper Lig, Euro 2024...
Habere Git

Fotoğraf: beIN Sports

Süper Lig tarihinin ilk yabancı VAR hakemi olarak bu maça atanan Mario Melero Lopez, Ali, Sowe'un attığı golde pozisyonun ofsayt olduğunu maçın hakemi Ali Şansalan'a bildirdi ve gol iptal edildi.

Ankaragücü'nün VAR'dan dönen golü.

Senin için hazırladığımız haberler