Ali Tandoğan: "Benim için skor önemli değil"

18.08.2019 - 04:08 | Son Güncellenme: 18.08.2019 - 01:10

TFF 1. Lig'in ilk haftasında Adana Demirspor'a 2-0 mağlup olan Balıkesirspor'da teknik direktör Ali Tandoğan: "Biraz daha hücum anlamında ekstra işlere girersek, farklı sonuçlar alabiliriz"dedi.

Tandoğan, alınan yenilgiye karşın oyuncularının mükemmele yakın bir savunma anlayışıyla oynadığını söyledi.

Adana Demirspor'u tebrik eden Tandoğan, "Çok fazla pozisyon vermedik. Çalıştığımız her şeyi sahada uygulamaya çalıştı çocuklar. 17 yaşında iki oyuncum oynadı bugün. Kolay şeyler değil bunlar. Hepsinin arkasındayız. Benim için skor önemli değil, önemli olan sahada uyguladıkları şeyler. Biraz daha hücum anlamında ekstra işlere girersek, farklı sonuçlar alabiliriz." diye konuştu.

Tandoğan, TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulunda bulunan dosyalar nedeniyle transfer yapamamalarıyla ilgili olarak, şunları söyledi:

"Alacaklı bazı oyuncular var. Haklı olarak alacaklarını istiyorlar ama bu yönetimden öncesine ait şeyler bunlar. O kardeşlerime de sesleniyorum, tabii ki hakları ama eğer bu imzaları vermezlerse, takımın küme düşmesi onlara bir şey kazandırmaz. Küme düşen Balıkesirspor'dan zaten para alamazsınız. Açıkça söylemek gerekirse, şu anda onları karşılayacak durumda değil kulübümüz. Transfer açılırsa, en azından ligde kalma durumumuz olur. Maddi anlamda takım kendine gelir ve alacaklarını tahsil etme şansları olur."

Senin için hazırladığımız haberler