Ali Tandoğan: ‘Beşiktaş ve A Milli Takım’da görev almak isterim’

05.10.2019 - 09:33 | Son Güncellenme: 05.10.2019 - 12:33

Ali Tandoğan: ‘Beşiktaş ve A Milli Takım’da görev almak isterim’

TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, TFF Süper Lig takımlarından Beşiktaş ve A Milli Takım hakkında açıklamalarda bulundu.

Radyospor’da Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Ali Tandoğan, “Sezona zor şartlar altında girdik. Son saniye transfer yasağını kaldırdık. Maddi anlamda çalıştığım birçok kulüpte sıkıntı yaşadım. Bunu bilerek buraya geldim. Geçmişten gelen zun vadede sıkıntı yaratacak borçlar var. Fakat yöneticilerimiz ve başkanımız adeta savaşıyor. Burada küskünlük süreci yaşanmış. Balıkesirspor'a tekrardan insanları sevdirmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı ve ekledi:

“Teknik direktörlükte futbolcunun size inanması ve futbolculuk kariyerinizin iyi olması çok önemli. Göreve ilk geldiğimde oyuncularıma, ‘Sizler baba inanmazsanız başarılı olamayız’ dedim. Oyuncuların size inanması ve güvenmesi bu noktada çok önemli. Benim amacım sahada işimi yapmak. Ben futbolcularımla para konusunu konuşmuyorum. Konuşursanız olmaz, futbolcunun da motivasyonu dağılır.”

“Türk futbolunda teknik adam olarak iyi yerlere gelmek istiyorum. Ersun Yanal’dan teknik ve taktik anlamda çok önemli şeyler öğrendim. Bana bir baba abi gibi davrandı.”

“Bunu söylemek çok kolay. Herkes, ‘Hayalim Beşiktaş’ der... Mental anlamda yeterliliğim var mı? Bunu tartışırım. Oranın ağırlığını kaldırabilmek kolay değil. Zamana ihtiyacım var. Tabii bir gün Beşiktaş ve A Milli Takım’da görev almak isterim.”

Senin için hazırladığımız haberler