Ali Tandoğan: "Korkak futbol oynatmadık"

21.04.2021 - 18:47 | Son Güncellenme: 22.04.2021 - 07:41

Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Denizlispor teknik direktörü Ali Tandoğan, değerlendirmelerde bulundu.

Ali Tandoğan: "Korkak futbol oynatmadık"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 36. haftasında Denizlispor, deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Mücadele Rodallega ve Kitsiou'nun karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi. Karşılaşma sonrası Denizlispor teknik direktörü Ali Tandoğan açıklamalarda bulundu.

"Çok kısa bir sürede çalışma şansımız oldu"

Tandoğan "5 haftadır deplasmanda puan alamayan bir takımla buraya geldik. Sahada inanılmaz bir mücadele gösterdiler. Doğru noktalara bastığımızın göstergesidir. Golü erken bulduk. Sonra Ankaragücü oyunun hakimi oldu ve golü buldular. 2. yarı değişiklikler yaptık. Oyunda geriye kaçma ve korkak futbol oynatmadık. Şans bulamayan oyunculara şans verdik. Bu çocuklara güvenilerek forma verilmemiş. Kimseyi de suçlamak istemiyorum. İlk maçımızdı. Çok kısa bir sürede çalışma şansımız oldu. Sivasspor maçını kazanırsak farklı bir şey konuşabiliriz." ifadelerini kullandı.

Ona 'İstersen 5 tane de ye ama özgüvenini kaybetme' dedim

Denizlispor'un 20 yaşındaki başarılı kalecisi Abdülkadir Sünger'e de ayrı bir parantez açan genç teknik adam Tandoğan "Abdülkadir Sünger'in performansını çok iyi buldum. Maçtan önce de söyledim 'istersen 5 tane de ye ama özgüvenini kaybetme'.  O da çıktı elinden geleni yaptı. Daha 6 maçımız var. Kazanabildiğimiz kadar kazanmak istiyoruz. Her şey farklı konuşulabilir 3 maçı kazanabilirsek. " değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler