Ali Tandoğan, "Zamanında yapılan yanlışlar Denizlispor'u bu hale getirdi..."

02.05.2021 - 18:22 | Son Güncellenme: 03.05.2021 - 11:18

Denizlispor, sahasında Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup olarak bir alt lige düşen ilk takım oldu. Maçın akabinde ev sahibi ekibin antrenörü Ali Tandoğan, Denizlispor'un oyununu, gidişatı ve mevcut durumu değerlendirdi. İşte detaylar...

Ali Tandoğan, "Zamanında yapılan yanlışlar Denizlispor'u bu hale getirdi..."

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in ilk küme düşen ekibi belli oldu. Sezon içerisinde 3 kez teknik direktör değişimine giden Denizlispor, evinde Çaykur Rizespor'a mağlup olarak lige veda etti. 72. dakikada konuk takımın golcüsü Samudio'ya engel olamayan Denizlispor, haftalardır süregelen olumsuz gidişatı kıramadı.

 

Maçın akabinde Denizlispor'un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Ali Tandoğan, sahadaki oyundan memnun olduğunu belirtip; bir alt lige düşüleceği gerçeğinden ötürü üzgünlüğünü dile getirdi. İşte, Tandoğan'ın açıklamasından satır başlıkları...

"5 net pozisyonumuz var..."

Ali Tandoğan, "Futbol öyle bir oyun ki bazen her şeyinizi sahada verirsiniz, pozisyona girersiniz ve gol atamazsınız. 5 tane net pozisyonumuz var. Kazanmamız gereken bir maçtı. Bu goller olmayınca, rakip yakaladığı ilk pozisyonu golle sonuçlandırdı. 

"Yokluğun içinde bir Denizlispor vardı..."

Tabii ki çok üzgünüz. Biz buraya Denizlispor'a yardımcı olmaya geldik. Her ne şekilde olsun ben bu formayı ayakta tutmak için buraya geldim. Çocuklar ellerinden geleni yaptı. Oyuncu grubunu çok zordu toparlamak. İçeride o mutsuzluk hep vardı. Biz onları ayağa kaldırmaya çalışıyorduk.

 

Çok sakat oyuncumuz vardı. Kaleci 19 yaşında. Ali'yi oynatmaya çalıştık ve iyi bir oyun oynadı. Yokluğun içinde bir Denizlispor vardı. Üzgünüz. Bizden daha çok üzülmesi gereken insanlar var. Onlar da istemiyor böyle olmasını. Zamanında yapılan yanlışlar Denizlispor'u bu hale getirdi."

Senin için hazırladığımız haberler