Ali Tandoğan'dan Vida, Roco ve şampiyonluk sözleri!

31.07.2018 - 16:25 | Son Güncellenme: 31.07.2018 - 19:28

Ali Tandoğan'dan Vida, Roco ve şampiyonluk sözleri!

Beşiktaş’ın eski futbolcularından Ali Tandoğan siyah-beyazlıların transfer stratejisiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Tandoğan, Vida’nın satılıp satılmayacağı konusundaki fikirlerini de paylaştı.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Ali Tandoğan’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

“Beşiktaş’ın hedefi şampiyonluktur”

Beşiktaş takımı üst üste şampiyon olmuştu. Hem Şampiyonlar Ligi hem de ligi kovaladılar. Şenol Güneş, kadro yetersizliğini dile getirmişti. Ama bakıldığında çok kaliteli oyunculara sahip bir Beşiktaş vardı. Beşiktaş ligin en iyi top oynayan iki takımından biriydi. Diğeri Galatasaray’dı. Beşiktaş geçen sezon taraftarların gönlünü kazanmıştı. Bu sezon da hedef şampiyonluk olacaktır.

“Enzo Roco gibi isimler dinamizm getirebilir”

Şenol Güneş, tecrübesiyle ön plana çıkan bir teknik adam. Kulübün yapısı ortada. Oyuncular çok ciddi maliyetlere ülkemize geliyor. Kur farkının kulüpleri zorlaması doğal. Defansa Enzo Roco alındı. Yeni yeni bir şeyleri var etmeye çalışan bir oyuncu. Bu genç ve dinamiklik Beşiktaş’a başarı getirebilir. Gelecekte Roco’yu satarak para kazanabilir Beşiktaş. Bence Beşiktaş genç oyunculara yatırım yaparak geleceği de kurtarmak istiyor.

"Vida geçen sezon bekleneni tam veremedi"

Vida konusunda başkan teklif yok diyor ama ciddi teklifler olduğu söyleniyor. Şu ana kadar sürecin bitmesi gerekiyordu. Disiplinli ve tam bir takım oyuncusu Vida. Ama geçen sezon bekleneni tam vermedi.

"Beşiktaş iyi teklif gelirse Vida'yı elden çıkarır"

Açıkçası Vida'nın geçen sezon geri planda kaldığı anlar oldu. Ülkemize ve takıma alışma süreci geçirdi. Takıma sonradan gelmek kolay değildir. Bence iyi bir teklif gelirse Vida’yı Beşiktaş elden çıkaracaktır.

Senin için hazırladığımız haberler