Allahyar, Fenerbahçe'den Hull City'ye transfer oldu mu? Bonservisi ne kadar?

21.01.2022 - 01:00 | Son Güncellenme: 21.01.2022 - 01:08

İngiltere Championship ekibi Hull City'nin Acun Ilıcalı'nın kulübü satın almasının ardından Fenerbahçeli Allahyar ile 9 milyon euro'ya anlaştığı iddia edildi

Allahyar, Fenerbahçe'den Hull City'ye transfer oldu mu? Bonservisi ne kadar?

Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz günlerde satın aldığı İngiltere Championship ekibi Hull City  Fenerbahçe'nin futbolcusu Allahyar Sayyadmanesh'in transferi konusunda anlaşma sağladı. Devre arası transfer dönemine hızlı giren Hull City Allahyar'ı kiralık olarak transfer edecek ancak oyuncunun satın alma opsiyonu olacak. 

Allahyar'ın bonservis bedeli ne kadar?

İddiaya göre Allahyar'ın Fenerbahçe'den Hull City'ye 9 milyon Euro'ya transfer olduğu söyleniyor. 20 yaşındaki İranlı hücum oyuncusu, Esteghlal FC'den Fenerbahçe'ye 2019 yazında 750 bin euro ücretle transfer oldu. Ekim 2020'den sonra Ukrayna kulübü Zorya Luhansk'a kiralık giden Allahyar, bu sezon 24 maçta 9 gol atıp 4 asist yaptı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş! Aynı yolun yolcuları...
Habere Git

Anderlecht'i istiyorum demişti

Allahyar daha önce transferiyle ilgili olarak Anderlecht'i istediğini söylemişti. Allahyar "Vincent Kompany menajerimle ve benimle görüştü. Beni Anderlecht'e istiyor. Anderlecht ve Fenerbahçe arasında görüşmeler sürüyor. Hull City de benimle sözleşme yapmak istiyor ama ben Kompany ile çalışmayı tercih ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler