Alman ekibinde pozitif vaka! Hazırlık maçı iptal...

24.08.2020 - 16:56 | Son Güncellenme: 24.08.2020 - 17:12

Milli futbolcular Ozan Kabak ve Ahmed Kutucu'nun da formasını giydiği Schalke 04'te bir kişide koronavirüs testi pozitif çıktı. Schalke'nin oynayacağı hazırlık maçı da iptal edildi. Test sonucu pozitif çıkan kişi kim?

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Almanya Ligi ekiplerinden Schalke, yeni sezon öncesinde Avusturya'da kamp yapıyor. Ozan Kabak ve Ahmed Kutucu'nun da formasını giydiği Schalke'de lisanslı oyuncu departmanından 1 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı ifade edildi. Schalke konuyla ilgili daha fazla ayrıntıya yer vermedi.

Schalke'de 1 kişide koronavirüs tespit edildi

Alman basınında, salgından etkilenen kişinin önce hafif semptonlar gösterdiğini, daha sonra karantinaya alındığını ve testinin pozitif çıktığını yazdı. Ayrıca, bu kişinin irtibat halinde olduğu kişiler için de çalışma başlatıldığı ifade edildi.

Schalke doktorları ve yöneticileri harekete geçti

Schalke Spor Direktörü Jochen Schneider, "Elbette ki yetkililerin anlattığı her şeyi yapacağız ve tüm gereklilikleri yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı. Schalke'nin doktoru Patrick Ingelfinger de daha fazla önlem alabilmek adına yetkililerle ve diğer kurumlarla iletişime geçti.

Schalke'nin oynayacağı hazırlık maçı iptal edildi

Bu arada Schalke, bugün saat 18:00'de Würzburger Kickers'a karşı bir hazırlık maçı yapacaktı. Hazırlık maçı da koronavirüs sebebiyle iptal edildi. Längenfeld'deki takım otelinde Schalke, diğer otel misafirlerinin erişiminin olmadığı özel bir alanda kalıyor.

Senin için hazırladığımız haberler