Alman yıldız için karşı karşıya geldiler!

19.06.2019 - 14:46 | Son Güncellenme: 19.06.2019 - 14:46

Hamburg ile sözleşmesinin sonuna gelen Lewis Holtby, Süper Lig'in yolunu tutabilir. Alman oyuncu için ezeli rakipler devrede.

Son yıllarda adı sıklıkla Türk kulüpleriyle anılan Holtby için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer yarışı!

Sport Bild'in haberine göre Galatasaray, Fenerbahçe, Chicago Fire, Cardiff City ve PAOK, Holtby'nin transferi için devreye girdi.

Merkez orta sahada görev alan 28 yaşındaki oyuncu geçen sezon forma giydiği 31 maçta 5 gol 6 asistlik bir performans sergiledi.

Kadro dışı kalmıştı!

Geçen sezon nisan aynı sonunda Union Berlin deplasmanına gitmek istemeyen Holtby sonrasında kadro dışı bırakılmıştı.

Menajeri açıkladı

Alman basınının Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündemine geldiğini söylediği orta saha oyuncusu Lewis Holtby hakkında, oyuncunun temsilcisi Marcus Noack önemli açıklamalar yaptı.  


Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Noack: "Türkiye'den Holtby'e yönelik ilginin olduğunu size doğrulayabilirim. Galatasaray ve Fenerbahçe için konuşmalarımız oldu.  Lewis için en iyisini seçmeye çalışıyoruz. Henüz bir takımla anlaşmadık; fakat görüşmeler ilerliyor. Bence Türkiye'de futbol oynamak, onun için çok iyi bir seçenek. Kendisi de böyle düşünüyor. Türkiye'den gelen iki teklife açık. Önümüzdeki günler bu konuda daha net konuşmamızı sağlayacak. Şu anda söyleyebileceğim tek şey Galatasaray ve Fenerbahçe ile temasımız olduğudur" dedi.


Galatasaray, Marcus Noak'a oyuncunun ücret ve sözleşme süresiyle ilgili beklentisini sordu. Hamburg'la sözleşmesi sona eren Lewis Holtby şu anda serbest oyuncu kategorisinde bulunuyor.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler