Almanlar duyurdu! Uğurcan Çakır'a Bundesliga'da iki talip

08.02.2022 - 10:41 | Son Güncellenme: 08.02.2022 - 11:03

Süper Lig'de açık ara zirvede yer alan Trabzonspor'un bu başarısında en önemli role sahip olan isimlerden biri olan Uğurcan Çakır'a iki talip çıktı. İşte detaylar...

Almanlar duyurdu! Uğurcan Çakır'a Bundesliga'da iki talip

Karadeniz ekibi en yakın rakibi Konyaspor'un 9 puan önünde şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerlerken, bordo mavililerin kalesini koruyan Uğurcan Çakır da performansıyla göz kamaştırıyor.

Yüzde 82 kurtarış oranıyla Avrupa'nın zirvesinde

Yakaladığı yüzde 82'lik kurtarış oranıyla Avrupa'nın da zirvesine oturan 25 yaşındaki milli kaleci dev kulüpleri peşine taktı. Uğurcan bu sezon 27 maçta gorma giyerken, 26 gole engel olamadı. Milli kaleci 9 maçta ise kalesini gole kapattı.

Dortmund ve Leipzig talip oldu

Alman Bild Gazetesi, Trabzonspor'un performansıyla Samir Handanovic ve Yassine Bouonu'yu geriden bırakan Uğurcan için 20 milyon Euro değer biçtiğini belirtirken, Bundesliga'dan iki kulübün başarılı file bekçisine talip olduğunu yazdı.Bild'in haberine göre Uğurcan Çakır'a talip olan kulüpler Borussia Dortmund ve Leipzig. 

İlgini Çekebilir
Şok rapor! Şenol Güneş Stadı çöküyor!
Habere Git

Dortmund Kobel'den memnun değil

Dortmund sezon başında Stuttgart'tan kadrosuna kattığı İsviçreli kaleci Gregor Kobel'in performansından memnu değil. 29 maçta forma giyen Kobel bu maçlarda kalesinde 48 gibi yüksek sayıda gole engel olamadı. 

Leipzig daha iyisini istiyor

Bundesliga'da bu sezon istediği performansı sergilemeyen Leipzig ise şampiyonluk hedefiyle başlayacağı gelecek sezonda kaleyi mevcut kalecisi Peter Gulacsi'den daha yetenekli bir isme teslim etmek istiyor. 31 yaşındaki file bekçisi 27 maçta kalesinde 37 gol gördü.

25 milyon Euro'nun üzerinde teklif

Haberde, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun oyuncuyla Liverpool'un ilgilendiğini açıkladığı da hatırlatıldı. İki takımın Uğurcan için gireceği rekabet sonrası Trabzonspor'a Uğurcan için 25 milyon Euro'nun üzerinde teklif yapmaları bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler