Galatasaray'da Alpaslan Öztürk neden kadro dışı kaldı!

08.02.2022 - 10:21 | Son Güncellenme: 08.02.2022 - 11:09

Galatasaray'da, Alanyaspor maçında tribünde oturan savunma oyuncusu Alpaslan Öztürk'ün neden kadroya dışı kaldığı ortaya çıktı. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da Alpaslan Öztürk neden kadro dışı kaldı!

İki hafta önceki Kasımpaşa maçında omuzundan sakatlanan Alpaslan'ın Öztürk'ün neden Alanyaspor maçı kadrosunda yer almadığı ortaya çıktı. 

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray'ın Alanyaspor maçı kadrosunda yedek kulübesinde iki kaleci (İsmail Çipe ve Berk Balaban) oturması dikkat çekti. Antalya kampında yer alan Alpaslan Öztürk ise tribündeydi.

Ciddiyetsiz tavırları Domenec'i kızdırdı

Kasımpaşa maçında omuzundan sakatlandıktan iki hafta sonra takıma dönen 28 yaşındaki stoper ciddiyetsiz tavırları yüzünden yeni hocası Torrent'i kızdırdığı ortaya çıktı.

 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Domenec Torrent depremi! Yeni teknik adam planı ortaya çıktı
Habere Git

Taktik toplantıda güldüğünü görünce...

İspanyol hoca, Alanyaspor maçına yönelik taktik toplantısında oyuncularına rakipleriyle ilgili en ince ayrıntıyı anlatırken, Alpaslan'ın dinlemediğini ve güldüğünü gördü.

Odadan çıkardı, kadroya almadı

Takım içinde disiplini sağlamak isteyen İspanyol teknik adam, bunun üzerine 28 yaşındaki savunma oyuncusunu odadan çıkardı ve Alpaslan Öztürk'ü Alanyaspor maçı kadrosuna da almadı.

Senin için hazırladığımız haberler