Alper Uludağ: 'Beşiktaş neden olmasın?'

22.05.2019 - 14:00 | Son Güncellenme: 22.05.2019 - 17:00

Alper Uludağ: 'Beşiktaş neden olmasın?'

Bu sezon sergilediği peformansla adından sıklıkla bahsettiren 31 Mayıs'ta Gençlerbirliği'yle sözleşme sona erecek olan Alper Uludağ geleceğine dair açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği'nde mutlu olduğunu ifade eden Alper, tekrardan büyük takımlarda forma giymek istediğini de ifade etti. 29 yaşındaki savunmacı, Beşiktaş iddiasıyla ilgili olarak ise 'Neden olmasın?' dedi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Alper Uludağ, "Takım arkadaşlarım sayesinde iyi bir performans sergiledim. Çıkışımda aslan payı onlarındır. Bizim için inişli-çıkışlı bir sezon oldu. Sezona çok iyi başladık sonrasında ikinci yarıda aldığımız 4 mağlubiyet işimizi zorlaştırdı. Ligin sonuna doğru bir fırsat yakaladık ve Şükürler olsun ilk 2'den çıktık. Bu sezon 32 maçta görev aldım, çok mutlu oldum" ifadelerini kullandı ve ekledi:

'Başarımızın sırrı sezon öncesi kampı'

"Başarımızın sırrı bence sezon öncesi kamp dönemini çok iyi geçirmemiz ve elde ettiğimiz seri galibiyetler oldu. Sezon öncesinde inanılmaz çalıştık, devre arası kampı bizim için sezon öncesi kadar iyi geçmedi. Sezonun ikinci yarısına da iyi başlamadık. Sonrasında toparladık, Boluspor maçını kazansak Karabükspor maçında şampiyon olacaktık. Biraz şampiyonluğumuz geçikti"

Beşiktaş iddialarına cevap

"Menajerim bugün Ankara'ya gidecek ve Gençlerbirliği'yle bir görüşme gerçekleştirecek. Gençlerbirliği'nde mutluyum. Fakat büyük takımlarda forma giymek isterim. Beşiktaş neden olmasın? Mert Çetin'i ilk izlediğimde çok beğenmiştim. Mert bu sezon kendini geliştirdi ve öz güven kazandı. Mert, inşallah Milli takıma gider, büyük takımlara gider, Avrupa'ya gider. Mert'e başarılar diliyorum. Mert'le birlikte Berat'ı da çok beğeniyorum. Berat'ın tarzı Okay Yokuşlu'ya çok benziyor"

Senin için hazırladığımız haberler