Alper Uludağ milli formaya göz kırptı: "Neden olmasın?"

23.09.2018 - 11:33 | Son Güncellenme: 23.09.2018 - 14:33

Gençlerbirliği'nin deneyimli futbolcusu Alper Uludağ, "Takımla birlikte Süper Lig'de mücadele etmek istiyorum. Sonrasında A Milli Takım neden olmasın?" dedi.

Alper Uludağ milli formaya göz kırptı: "Neden olmasın?"

Gençlerbirliği'nin deneyimli futbolcusu Alper Uludağ, Ümraniyespor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Kariyer planlaması hakkında konuşan Alper, "Takımla birlikte Süper Lig'de mücadele etmek istiyorum. Sonrasında A Milli Takım neden olmasın?" dedi.

Alper Uludağ, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

'Hedefimiz Süper Lig'

Sözlerine ilk 6 haftalık süreçten bahsederek başlayan Alper Uludağ, "Bizim adımıza bu ligin çok zor olacağını biliyorduk. 6 maçta seri galibiyetler yakaladık fakat bunu bırakmamamız lazım. Ligin daha başındayız. Maç maç düşünüyoruz. Bence başarımızın sırrı kamp döneminde sık sık toplantı yapmamız. Şu anda herkes kenetlendi. İlk günden itibaren hedefimiz Süper Lig. Dün Ümraniyespor maçı çok zordu hele ki mücadelenin ilk yarısı. Ümraniyespor karşılaşması gibi her maçımız zor olacak. Dünkü mücadelenin devre arasında hocamız bizi çok iyi motive etti" ifadelerini kullandı.

Süper Lig ve 1. Lig arasında farklardan bahseden Alper, "Süper Lig ve 1. Lig arasında seviye farkı var. Bu ligde inanılmaz kazanma arzusu var. Oyun stretejisi yok. Bu ligde ilk golü bulan avantaj sağlıyor" diye konuştu.

'Milli takım neden olmasın?'

Erkan Sözeri'nin 'Alper Uludağ, A Milli Takım'da oynayabilecektir' sözleriyle ilgili olarak ise deneyimli savunmacı, "Erkan Hocamız sağ olsun. Bana güveniyor ve destek veriyor. İnanıyor ve oynatıyor. A Milli Takım her futbolcunun hayalidir. Bu sezon 2 gol attım diye, A Milli Takıma gideceğim diye bir şey yok! Bu ligdeki sol beklere haksızlık olur. Süper Lig'e çıkarsak, A Milli Takım neden olmasın? Belki kısmet olur" şeklinde konuştu.

'Beni en çok zorlayan isimler; Nani ve Drogba'

Kendisini en çok zorlayan ve örnek aldığı futbolcuları belirten Alper Uludağ, "Kariyerimde beni en çok zorlayan isimler; Nani ve Drogba'ydı. Andre Santos'u çok beğeniyordum. Zaman zaman eski maçlarını izliyorum. Sol stoper oynadığım dönemde Tosic ve Hakan Balta'yı izlemiştim" açıklamasında bulundu.

Afyonspor maçı yorumu

Alper sözlerine şu şekilde son verdi:

"Afyonspor izlediğim kadarıyla inanılmaz savaşan bir takım. Çok zor maç olacak. İyi mücadele olacağını düşünüyorum. Puan kaybı yaşamamak istiyoruz"

Senin için hazırladığımız haberler