Altay Bayındır'da son durum! Kırık yok ama...

02.11.2021 - 11:22 | Son Güncellenme: 02.11.2021 - 12:33

Fenerbahçe'nin Konyaspor maçında sakatlanan 3 isimden biri olan Altay Bayındır ameliyat edilmişti. Altay'ın sakatlığıyla ilgili son durum ise belli oldu! Detaylar...

Altay Bayındır'da son durum! Kırık yok ama...

Aygün ÖZİPEK -AJANSSPOR

Fenerbahçe'nin sezon başından beri yaşadığı şanssız sakatlıklara eklenen son isim kaleci Altay Bayındır oldu. Konyasporlu Serdar Gürler ile çarpışan Altay'ın kolunda kırık bulunmamasına rağmen başına gelen sakatlık onu en az 3 ay sahalardan uzak tutacak.

Kemikleri tutan bağ yırtıldı


Sakatlık sonrası Altay Bayındır'ın omuzunda kemikleri bağlayan bağ yırtıldı ve acromion kemiği hareket etmeye başladı. Ameliyat edilen genç kalecinin bağı tekrar yapıştırıldı ve kemik sabitlendi.

Yerine Berke Özer doldurmaya çalışacak


Altay'ın yokluğunda Süper Lig ve Avrupa Ligi'nde sarı-lacivertlilerin kalesi Berke Özer'e emanet edilecek.

Gustavo'da 1 ay yok


Yine Konyaspor maçında sakatlanan Fenerbahçe kaptanlarından Luis Gustavo'nun bicepsinde 2. derece yırtık bulunuyor. Brezilyalı oyuncunun en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı ve milli aradan sonraki Galatasaray derbisinde forma giyemeyeceği belirtiliyor.

Sosa kadroya dönüyor


Luis Gustavo'nun yokluğunda Fenerbahçe'nin Arjantinli oyuncusu Jose Sosa'nın kadroya dönmesi bekleniyor. Orta alanın ortasında forma savaşı verecek diği oyuncularsa Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş, Max Meyer ve Crespo.

8 eksik var


UEFA Avrupa Ligi'nin 4'üncü haftasında Royal Antwerp ile Bosuil Stadyumu'nda karşılaşacak Fenerbahçe'de kadro sıkıntısı yaşanıyor. Altay Bayındır ve Luis Gustavo'nun yanı sıra  Enner Valencia, Serdar Aziz ve Mesut Özil sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Bu oyuncuların yanı sıra Serdar Dursun, Burak Kapacak ve Crespo Avrupa listesinde yer almadığı kadroda bulunmuyor.

Senin için hazırladığımız haberler