Altay'dan Quaresma'ya! 'Paraya değil projeye gel'

18.08.2020 - 16:43 | Son Güncellenme: 18.08.2020 - 16:48

Son dakika transfer haberleri... TFF 1. Lig'deki İzmir temsilcisi Altay, Kasımpaşa'dan ayrılan Quaresma'yı kadrosuna katmak istiyor. Stoper Cenk Özkacar'ı 1.5 milyon Euro bonservis ile gönderen Altay, takımı Portekizli ile güçlendirmek istiyor. Peki Altay Quaresman ile anlaştı mı, teklif yaptı mı? İşte tüm detaylar...

Altay'dan Quaresma'ya! 'Paraya değil projeye gel'

Deniz ŞEN - AJANSSPOR

TFF 1. Lig ekiplerinden Altay’ın Quaresma ısrarı sürüyor. Gelecek sezon Süper Lig’e yükselmek isteyen İzmir temsilcisi, Portekizli oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Peki yıldız futbolcunun Altay’a transferinde son gelişmeler neler?

Ajansspor’un elde ettiği bilgiye göre Altay, 36 yaşındaki kanat oyuncusu için teklifini sundu ve beklemeye çekildi.

İzmir ekibi, Quaresma’ya Altay’ı ve Altay’da yapabileceklerini anlatan bir proje ile gitti.

Yıldız futbolcuya 750 bin Euro maaş ödeneceği ise doğru değil. Takımdaki maaş dengesinin sarsılmasını istemeyen Altay, Portekizliye uygun bir teklifle gitti. 

 

Quaresma’yı mali yönden diğer transferlerin önünü kapatmayacak şekilde kadrosuna katmak isteyen TFF 1. Lig ekibi, tecrübeli kanat oyuncusuna 500 bin Euro civarı bir teklif sundu.

Altay, Quaresma’dan haber bekliyor

Öte yandan, tecrübeli futbolcu ise Altay’ın teklifine henüz yanıt vermedi. Portekizli oyuncu teklifi değerlendirmek için süre istedi. 

Ülkemizde Beşiktaş ve Kasımpaşa formalarını giyen Ricardo Quaresma, geçtiğimiz sezon mavi - beyazlı forma ile 26 maça çıktı ve 4 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler