Altyapı istifalarına tepki: 'Fenerbahçe menfaatçilerin değildir'

15.12.2021 - 12:58 | Son Güncellenme: 15.12.2021 - 13:46

Fenerbahçe'nin eski altyapı faaliyetleri sorumlusu Aram Markaroğlu, altyapıdaki istifalara tepki gösterip, "Fenerbahçe'nin menfaatçilerin değildir" dedi.

Altyapı istifalarına tepki: 'Fenerbahçe menfaatçilerin değildir'

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Futbol AŞ'deki bağımsız yönetim kurulu üyeliği ve altyapı faaliyetleri sorumluluğundan geçen Haziran'da istifa eden Aram Markaroğlu, altyapıdaki istifaların ardından bugün bir tweet atarak, haklılığının ortaya çıktığı söyledi.

Bozkaya'nın ardından Pekmezci de istifa etti

30 Ekim'de U19 Takımı Teknik Direktörlüğü'nden istifa eden Gökhan Bozkaya'nın ardından dün de Fenerbahçe Altyapı Şef Scout’u Serhat Pekmezci, istifa etti. Altyapıdaki bu ayrılıklardan sonra Fenerbahçe'nin altyapı faaliyetlerinin eski sorumlusu Aram Markaroğlu, çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

'Haklılığım ortaya çıktı'

Aram Markaroğlu, "Ben 5 ay önce altyapıda olanlarla ilgili düşüncelerimi tasası Fenerbahçe olan çubuklu sevdalılarıyla paylaşmıştım. Şimdi tüm dostlar haklılığımı ve olan biteni daha iyi anlıyorlar. Herkes şunu iyi bilsin Fenerbahçe Fenerbahçelilerindir. Menfaat  pr beka peşinde olanların değil" dedi.

'Karalamalarla karşı karşıya kaldık'

Aram Markaroğlu, Dereağzı'ndaki 1 numaralı sahanın tribünlerini ve akademi evinin tadiladını yaptıktan sonra geçen Haziran ayında tüm görevlerinden istifa etmişti. Markaroğlu, istifa açıklamasında şunları söylemişti: 

"Başkanımızı, belki de çok sevdiklerinden ne pahasına olursa olsun yanında kalmak isteyen bazı insanlar tarafından, hakkımızda tezvirat ve karalamalarla karşı karşıya kaldık. Bu insanlarla mücadele etmek bizim için sanılandan kolaydı ancak biz bu yolu tercih etmedik. Biz, bize yapılan kötülükleri başkasına yapamayacağımız gibi, büyük risklerin altına girmiş Sayın Başkanımızı da bu basit problemlerle uğraştıramazdık."

Arda Güler'i kazandıran kişi

Serhat Pekmezci'nin scout'luk döneminde bugün A Takım'a da yükselen ve camianın büyük beklentiler içinde olduğu Arda Güler ile yine gelecekte parlaması beklenen Arda Kurtulan gibi isimler yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler