Altyapıda isyan ettiren ölüm! Tuzlaspor- Rizespor maçında duygusal anlar

10.12.2022 - 15:16 | Son Güncellenme: 10.12.2022 - 16:16

Rizespor altyapısındaki antrenmanda kafasına kale direği düşen 9 yaşındaki Yiğit Demirel, hayatını kaybetti. Rizesporlu futbolcular, attıkları golden sonra Yiğit Demirel'in fotoğrafına koştu.

AJANSSPOR HABER

Türkiye'de birçok ebeveyn, çocuğunun başarılı bir sporcu olmasını ister. Bunun için çocuklarını altyapılara emanet eder ve orada güvende olduğunu düşünür. Ancak Rize'de yaşanan olay bunun tam olarak böyle olmadığını gösterdi. 

Kale direği bir çocuk asılınca düştü

9 yaşındaki Rizespor altyapı futbolcusu Yiğit Demirel, 7 Aralık'ta Mehmet Cengiz Tesisleri Altyapı Futbol Sahası'nda çalışmaya gitti. Antrenman öncesi sahada oynayan çocuklardan biri, kale direğine asıldı. 

İlgini Çekebilir
Katar'da şüpheli ölüm.. Gökkuşağı tişörtü giyen gazeteci...
Habere Git

Tesise sağlık ekibi geldi

Kale direği çocuğun asılmasıyla Yiğit Demirel'in üzerine devrildi. Ağır yaralanan 9 yaşındaki çocuk için antrenörlerin telefonuyla tesise sağlık ekibi sevk edildi.

Beyin kanaması geçirdi

İlk müdahalesi sahada yapılan Yiğit, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırm Hastanesi’ne kaldırıldı. Yiğit'in kafatasıyla çenesinde kırıklar oluştuğu ve beyin kanaması geçirdiği belirlendi. 

Yiğit Demirel kurtarılamadı

Yoğun bakımda tedaviye alınan Yiğit'ten beklenen haber gelmedi. 9 yaşındaki Demirel, tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İlgini Çekebilir
Dünya Kupası'ndaki işçi ölümleri soruldu, CEO'nun cevabı şoke etti!
Habere Git

Rizespor'dan Yiğit Demirel açıklaması

Çaykur Rizespor,  Yiğit Demirel için başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda, "Altyapı futbolcumuz, minik yavrumuz Yiğit Demirel’in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Yiğit’imize Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere sevenlerine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz" denildi.

 Rizespor taraftarı Yiğit Demirel'i unutmadı

Rizespor taraftarı Yiğit Demirel'i unutmadı. Tuzlaspor deplasmanına giden taraftarlar Yiğit'in fotoğrafının bulunduğu bir pankartı tribüne yerleştirdi. 

Golden sonra fotoğrafa koştular

Maçın 79. dakikasında Emircan Altıntaş'ın gol atmasıyla bütün Rizespor takımı Yiğit Demirel'in fotoğrafının asılı bulunduğu tribüne koştu. Golden sonra kenara gelen Emircan, 53 numaralı Yiğit Demirel formasını alarak öptü. 

Maç sonu paylaşım

Senin için hazırladığımız haberler