Beşiktaş'ın Yeni Transferi Daniel Amartey'den Alkışlanacak Hareket

22.07.2023 - 17:42 | Son Güncellenme: 22.07.2023 - 17:59

Beşiktaş'ın yeni transferi Daniel Amartey, kulübün YouTube kanalına konuk oldu. Amartey, Gana'da kendisine yardımcı olan antrenörüne araba hediye ettiğini söyledi.

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Daniel Amartey'den Alkışlanacak Hareket

AJANSSPOR HABER

Geçen sezon İngiltere Premier Lig'den Championship'e düşen Leicester City'den ayrılarak, Beşiktaş'a transfer olan Daniel Amartey, Siyah-Beyazlı kulübün resmi YouTube kanalına konuk oldu. Sorulara cevap veren başarılı stoper, Gana'da kendisine yardım eden antrenörüne yaptığı yardım hakkında da konuştu.

"Burada olduğum için çok mutluyum"

Siyah-Beyazlılar'ın yeni transferi Daniel Amartey, "Burada olduğum için çok mutluyum. Bunu söyleyebilirim. Stadyum çok güzel. Orada oynamak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

"Boateng, Mensah ve Ghezzal ile konuştum"

Beşiktaş'a gelmeden önce Siyah-Beyazlılar'da daha önce görev almış bazı isimlerle görüştüğünü açıklayan Amartey, "Kevin-Prince Boateng ile konuştum. Bernard Mensah ve Rachid Ghezzal'a da danıştım, onlar da kulüp hakkında olumlu şeyler söylediler. Burada olmaktan dolayı mutluyum" dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın Avrupa kadrosu açıklandı: Ünlü golcü yok
Habere Git

Premier Lig'de Cenk Tosun, Arthur Masuaku ve Gedson Fernandes'e karşı oynayan Amartey, "İngiltere'de onlara karşı oynama fırsatı bulduğum, onların nasıl oynadığını gördüğüm için mutluyum. Şimdi aynı takımda mücadele edeceğiz. Hepimiz için iyi bir fırsat olacak" şeklinde konuştu.

"Ghezzal ile tekrar buluştuğum için mutluyum"

Amartey, Leicester'dan eski takım arkadaşı Ghezzal için "Leicester'da iyi bir arkadaşlığımız vardı. Daha önce de söylediğim gibi onunla konuştum. Onu aradım ve kulüp hakkında bilgi aldım. Kulüp hakkında güzel şeyler söyledi ve onunla tekrar buluştuğum için mutluyum" ifadelerini kullandı.

"Asıl pozisyonum stoper"

Stoper, sağ bek ve defansif orta saha gibi pozisyonlarda oynayabilen Amartey, "Stoper diyebilirim ama nerede oynadığıma takılmıyorum. Hocamın kararına saygı duyuyorum, o nerede oynamamı isterse orada oynarım. Fakat asıl pozisyonum stoperdir" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Kongolu forvete teklif yaptı! Bonservis...
Habere Git

"Araba hediye etmek istedim"

"Gana'da çocukken sana yardım eden birine araba hediye ettiğin haberleri çıkmıştı. Bu doğru mu?" sorusunu cevaplayan Amartey, "Evet, doğru. Ben 12 yaşındayken Gana'daki futbol antrenörümdü. O yüzden ona bir araba hediye ettim. İyi bir insandı, çünkü Afrika'da birilerinin size yardımcı olması oldukça zor. Gençken bana çok yardımcı oldu, yapabileceği her şeyi yaptı. Ben de ona bir araba hediye etmek istedim" dedi.

"Beni izlemekten büyük keyif alacaklar"

Taraftara seslenen başarılı futbolcu, "Burada olmaktan dolayı mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Beni izlemekten büyük keyif alacaklar. Ben de onları mutlu etmek için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Daniel Amartey'nin son sözlerine menajeri "Ve şampiyon olacağız" diyerek ekleme yaptı. Amartey ise "İnşallah" cevabını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler