Amatör branşlar ve Albayrak itirafı!

22.04.2020 - 15:15 | Son Güncellenme: 22.04.2020 - 15:15

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, amatör sporlarla ilgili bir tasarrufları olup olmadığını açıkladı. Ayrıca Cengiz, Abdurrahim Albayrak'ın yaptığı açıklamaların kendilerini zor duruma düşürdüğünü itiraf etti.

Galatasaray başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, amatör branşların kapatılmasının gündemde olduğunu açıklamıştı. Albayrak'ın sözlerinin ardından başkan Mustafa Cengiz, GS TV'de bu konuyla ilgili son durumu paylaştı. Galatasaray'da amatör şubeler kapanıyor mu? İşte yanıtı..

DETAY HABER/AJANSSPOR

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, gündeme yönelik açıklamalar yaparken amatör sporlarla ilgili de konuştu. Albayrak'ın aksine başkan Cengiz, amatör sporlarla ilgili böyle bir tasarruflarının olmadığını dile getirdi.

Mustafa Cengiz: "Kapatmamız mümkün değil"

Cengiz, "Galatasaray, amatör sporlarının birçoğunu Türkiye'ye getirmiş bir kulüp. Bizim bunları kapatmamız mümkün değil. Amatörleri bırak kapatmayı, gerçek bütçeleri hedef alan bir hale getirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Abdurrahim Albayrak itirafı

Ayrıca başkan Cengiz'in, GS TV'deki bu programı yapmalarında Abdurrahim Albayrak'ın yaptığı açıklamaların da etkiliği olduğunu itiraf etmesi gözlerden kaçmadı.

Senin için hazırladığımız haberler