Ameliyat olacak mı? Veli Kavlak gerçeği!

02.03.2017 - 15:45 | Son Güncellenme: 02.03.2017 - 15:45

AJANSSPOR ÖZEL HABER -  Beşiktaş’ın orta saha oyuncularından Veli Kavlak’ın omzundaki ağrılarının arttığı ve yeniden ameliyat olabileceği iddia edildi. Fakat siyah-beyazlı futbolcu ile ilgili böyle bir durumun olmadığı ortaya çıktı.

Birden fazla ameliyat geçiren Veli Kavlak’ın son durumuyla ilgili net bilgiye Ajansspor ulaştı. Futbolcuya en yakın kaynaklardan aldığımız bilgiler ise şu şekilde :

“Veli’nin omzunda bir ödem var. Antrenmanda çarpışma sonrası alınan darbe sonucu bu ödem oluşmuş. Fakat; basında çıkan haberlerde belirtildiği gibi tekrar ameliyat olması ve Almanya’ya gitmesi söz konusu değil.”

Öte yandan teknik direktör Şenol Güneş’in çok fazla forma şansı vermediği Veli Kavlak’ın, Spor Toto Süper Lig’de bu hafta Çaykur Rizespor ile oynanacak maçta görev alıp alamayacağı şeklindeki soruya verilen yanıt ise şöyle;

”Veli’nin durumu ciddi değil. Oynayabilecek durumda. Bu maçta oynayıp oynayamayacağına ise teknik direktör Şenol Güneş karar verir. Ama Veli Kavlak her zaman oynamak ve sahada olmak istiyor”

Beşiktaş'ta daha önce Atiba ile birlikte orta sahada çok etkili bir görüntü çizen 28 yaşındaki Veli Kavlak, bu sezon ise 2 maçta görev aldı ve 136 dakika sahada kaldı.

AJANSSPOR ÖZEL HABER

Yasal Uyarı : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler