Amerika ve Meksika o futbolcunun peşinde

23.02.2021 - 20:15 | Son Güncellenme: 23.02.2021 - 20:18

Los Angeles Galaxy takımının 18 yaşındaki Meksika asıllı orta saha oyuncusu Efrain Alvarez, Amerika ve Meksika’yı karşı karşıya getirdi.

Amerika ve Meksika o futbolcunun peşinde

AJANSSPOR - HABER

Amerikan MLS ekiplerinden LA Galaxy oyuncusu Efrain Alvarez, olimpiyat elemeleri öncesi iki ülkeyi karşı karşıya getirdi. 2002 yılında Los Angeles’de doğan Alvarez, futbol hayatına yine aynı kentin takımı LA Galaxy’de devam ediyor. Bu yıl Tokyo’da düzenlenmesi planlanan olimpiyat oyunları öncesinde Meksika asıllı Amerikalı futbolcunun hangi ülkeyi tercih edeceği tartışma konusu oldu.

Meksika mı, Amerika mı?

Amerikan futbolunun hızla yükselen değerlerinden Efrain Alvarez, son 3 ay içerisinde değerini ikiye katladı. Daha önce Meksika ve Amerika’nın U15 ve U17 takımlarında oynayan orta saha oyuncusunun, önümüzdeki süreçte hangi ülkeyi tercih edeceği merak ediliyor. 

Efrain Alvarez, olimpiyat elemeleri öncesinde gerek Meksika’nın gerekse Amerika’nın aday kadrolarına seçildi. 18 yaşındaki genç oyuncunun hangi ülkeyi tercih edeceği şimdilik belirsiz.

LA Galaxy’nin vazgeçilmezi oldu

Geçtiğimiz sezon LA Galaxy ile 54 maça çıkan Alvarez, bu maçlarda toplam 16 gol atarken 9 asist yapma başarısı göstermişti. Transfermarkt verilerine göre, Efrain Alvarez’in güncel değeri 4 milyon Euro seviyesinde. 18 yaşındaki genç oyuncu, şu an için takımının en değerli oyuncusu konumunda.

Senin için hazırladığımız haberler