Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak'tan Çağrı

07.10.2022 - 10:59 | Son Güncellenme: 07.10.2022 - 11:28

Ampute Dünya Kupası yarı finalinde Özbekistan ile karşılaşacak Türkiye Ampute Futbol Takımı'nın Teknik Direktörü Osman Çakmak, Acun Ilıcalı'ya isyan etti.

Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak'tan Çağrı

AJANSSPOR HABER

WAFF Ampute Dünya Kupası çeyrek finalinde Fas'ı 4-1 mağlup ederek yarı finale yükselen ve Özbekistan ile karşılacak olan Ampute Futbol Milli Takımı'nda teknik direktör Osman Çakmak açıklamalarda bulundu. Bu akşam Vodafone Park'ta oynanacak olan mücadeleye herkesi bekleyen Çakmak, yeterli desteği bulamadıklarını ifade ederek çağrıda bulundu.

"Özbekistan 2 dünya şampiyonluğu olan bir ülke"

GS TV'ye açıklama yapan Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak: "Özbekistan 2 dünya şampiyonluğu olan bir ülke, iyi bir takım. Gruplardan namağlup çıktık. Adımızı yarı finale yazdırdık. Özbekistan, ampute futbolun kuruluşundan beri var olan bir ülke." ifadelerini kullandı.

"Bana 'siz takım elbisenizi giyin, maç maç düşünerek kupayı alacağız' dediler"

Çakmak, "Ama bizim çocuklarımız çok motive. Bana 'siz takım elbisenizi giyin, maç maç düşünerek kupayı alacağız' dediler. İnşallah bugün Özbekistan'ı geçeceğiz. Moralimiz, keyfimiz yerinde. NEF Stadı'na geldiğimizde o kupa Türkiye'de kalacak. Çok iyi bir takım olgusu var. Çocukların motivasyonu üst seviyede." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
YARI FİNALDEYİZ!
Habere Git

"Neden sanatçılar birlik beraberlik paylaşımı yapmıyor?"

Osman Çakmak son olarak çağrıda bulundu. Çakmak, "Taraftar olursa çocukların moral ve motivasyonu çok yükseliyor. Herkesi Vodafone Park'a bekliyorum. Herkes Türkiye, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş formasını giysin. Bugün Acun Ilıcalı neden paylaşım yapmıyor? Neden sanatçılar birlik beraberlik paylaşımı yapmıyor? Burada imkansızı başaranlar var. Tribünde sen yoksan, bir kişi eksiğiz demektir. Hep beraber 2017'de olduğu gibi Vodafone Park'ı dolduralım." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler