Ana Lig Hentbol Karşılaşmaları Kars’ta Düzenlenecek

07.07.2023 - 16:27 | Son Güncellenme: 07.07.2023 - 16:30

Hentbol Son Dakika Haberleri: Osman Bayrakdar Ana Lig Yıldızlar Hentbol Grup Müsabakalarının nerede olacağı merak konusu olurken resmi açıklama geldi. Detaylar...

Ana Lig Hentbol Karşılaşmaları Kars’ta Düzenlenecek

AJANSSPOR HABER

Osman Bayrakdar Ana Lig Yıldızlar Hentbol Grup Müsabakaları merak konusu olmaya devam ediliyor. Ana Lig Yıldızlar Hentbol maçlarının oynanacağı şehir belli oldu. Detaylar...

Ana Lig Yıldızlar Hentbol maçları nerede olacak?

Osman Bayrakdar Ana Lig Yıldızlar Hentbol Grup Müsabakaları Kars’ta oynanacak.

Kars İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı’nda 7-9 Temmuz 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan "Osman Bayrakdar Ana Lig Yıldızlar Hentbol Grup Müsabakaları" öncesinde teknik toplantı Kars Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda yapıldı.

Toplantıda karşılaşmalar öncesi yapılması gerekenler ele alındı. Toplantı fikir alış verişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

Ana Lig nedir?

Sporun tabana yayılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması amaçlarıyla Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) düzenlenmektedir. Sistemde kayıtlı bir belge bulunmamaktadır.

Analig ne zaman?

Sporun tabana yayılması daha fazla sporcuya yarışma imkanı verilmesi, Milli Takımlara ve kulüplere alt yapı sporcusu kazandırmayı hedefleyen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri ve Federasyonların iş birliğiyle 28 spor dalında 81 ilimizde 13 şubat 2023'te başlayacaktır.

Senin için hazırladığımız haberler