Anadolu Efes, Chris Singleton ile yolların ayrıldığını açıkladı.

12.07.2022 - 11:08 | Son Güncellenme: 12.07.2022 - 11:16

Basketbol haberleri... Basketbol Süper Ligi takımlarından Anadolu Efes, başarılı oyuncu Chris Singleton ile yolların ayrıldığını açıkladı. Detaylar...

Anadolu Efes, Chris Singleton ile yolların ayrıldığını açıkladı.

AJANSSPOR-HABER

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Anadolu Efes'te forma giyen tecrübeli oyuncu Chris Singleton ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

Chris Singleton ile yollar ayrıldı

Kulüpten yapılan açıklamada, "3 sezondur kulübümüzün formasını terleten, #BackToBack yapan tarihi kadroda yer alan ve kulübümüzde pek çok kupa kazanan Chris Singleton'a formamız altında verdiği mücadele ve katkılarından dolayı teşekkür eder, spor hayatında başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi

Zenit'le görüşüyor

Öte yandan Piratas Basket sitesinde yer alan habere göre; VTB Ligi ekiplerinden Zenit'in Singleton ile görüştüğü belirtildi. 

Geçen sezonki performansı

Anadolu Efes ile son 3 sezonda 2 kez Euroleague şampiyonluğu yaşayan başarılı oyuncu geçen sezon ligde 7.8 sayı, 4.1 ribaund, Euroleague'de ise 3.9 sayı ve 2.8 ribaund ortalamaları tutturdu.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes'in yıldızı Vasilije Micic açıkladı! NBA'e transferi...
Habere Git

Vasilije Micic'ten ayrılık sinyali

Öte yandan, Anadolu Efes’in Sırp yıldızı Vasilije Micic de, "NBA hakkında hala düşünüyorum. Eğer gerçekleşirse, gerçekleşir. Gerçekleşmezse zorlamaya gerek yok. Anın tadını çıkarıyorum ve bu sene NBA’e gitmek için her zamankinden daha hazır hissediyorum, zamanı geldi. Ama NBA’e gidemezsem de Anadolu Efes ile kaldığım için mutlu olacağım.” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler