Ancelotti'den Arda Güler'in sağlık durumu hakkında açıklama

28.09.2023 - 00:42 | Son Güncellenme: 28.09.2023 - 00:51

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, tedavi sürecini atlattıktan sonra tekrar sakatlanan Arda Güler'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Ancelotti'den Arda Güler'in sağlık durumu hakkında açıklama

Sezon başında Fenerbahçe'den La Liga devi Real Madrid'e transfer olan genç futbolcu Arda Güler, yaşadığı şanssız sakatlıklar nedeniyle henüz yeni takımıyla maça çıkamadı. Yaz kampında sakatlandıktan sonra sezonun başını kaçıran Arda, tam arkadaşlarıyla beraber idmanlara başlamışken tekrar sakatlandı.

"İdman maçında son golü bile Arda Güler attı"

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in durumu hakkında açıklama yaptı. Deneyimli antrenör, "Arda Güler çok iyi antrenman yaptı ve hatta dün idman maçında son golü bile attı" dedi.

"Küçük bir sakatlanma, küçük bir şey"

Arda Güler'in yaşadığı şanssız sakatlığa değinen Ancelotti, "Sadece şanssızlık yaşadı ama küçük bir sakatlanma, küçük bir şey" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Belhanda geceyi müşahede altında geçirecek
Habere Git

Fenerbahçe'de 51 maça çıktı, 21 gole etki etti

Fenerbahçe formasıyla yıldızını parlatan Arda Güler, 2021 yılında Sarı-Lacivertliler'de profesyonel sözleşmeye imza attı. Fenerbahçe'de 51 resmi müsabakaya çıkan genç oyuncu, 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 12 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Transferinde El Clasico yaşandı

La Liga'nın iki dev kulübü Real Madrid ve Barcelona, Arda Güler transferi için büyük bir rekabete girdi. 18 yaşındaki on numarayı listesine alan Barcelona, Deco'yu İstanbul'a göndererek girişimlerde bulundu. Fenerbahçe ile anlaşan Barça'nın Arda Güler'e imza attırması beklenirken devreye giren Real Madrid, oyuncuyu Katalanların elinden kaptı.

Senin için hazırladığımız haberler