La Liga Haberleri | Real Madrid'de Ancelotti'den Arda Güler açıklaması!

26.09.2023 - 14:26 | Son Güncellenme: 26.09.2023 - 14:32

Fenerbahçe’den rekor bedelle Real Madrid’in yolunu tutan Arda Güler, ilk maçına bu hafta oynanacak Las Palmas karşısında çıkabilir. Milli futbolcunun son durumunu Carlo Ancelotti açıkladı.

La Liga Haberleri | Real Madrid'de Ancelotti'den Arda Güler açıklaması!

AJANSSPOR - HABER

Dizinden geçtiğimiz aylarda ameliyat olan Arda Güler, ilk maçına bu hafta çıkabilir. Real Madrid’te ilk maçına çıkmayan hazırlanan Arda Güler, teknik direktör Carlo Ancelotti’nin açıklamasına göre sakatlığını tamamen atlattı.

Forma giyebilir

Arda Güler için "Muhteşem bir yetenek" diyen Ancelotti, “Arda Güler iyi ve hazır durumda. Biraz ritim eksikliği var ve bizim oyun tarzımıza alışması gerekiyor. Yarın Las Palmas maçında forma giyebilir.” ifadelerini kullandı.

Sakatlığını tamamen atlattı

Ancelotti’nin Arda’yı hemen sahaya atarak ritim bulmasını istediği de yabancı basında çıkan iddialar arasındaydı. Ancak Amerika’da oynanacak turnuva öncesi dizinden ameliyat olan Arda Güler, turnuva kadrosundan çıkarılmıştı. Real Madrid’in hocası Ancelotti, Arda’nın sakatlığının tamamen geçmesinin ardından artık tek eksiğin sahadaki ritim olduğunu medyaya duyurdu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den VAR incelemesine gönderme: Mevsimler geçti
Habere Git

İlk maçı Bernabeu’da

Arda Güler, Real Madrid’in kendi sahasında ağırlayacağı Las Palmas maçında forma giyebilir. Eğer Arda maçta süre alırsa hem Bernabeu’daki hem de Real Madrid kariyerindeki ilk maçı olacak.

Şampiyonlar Ligi kadrosuna da aldı

Carlo Ancelotti, Arda sahalara dönmeden önce genç futbolcuyu Şampiyonlar Ligi kadrosuna da almıştı. Genç orta sahayı ilk on birde değerlendirmek isteyen Ancelotti, Arda’nın Las Palmas maçında süre alabileceğini bugün duyurdu. 

Xabi Alonso iddiaları

Xabi Alonso'nun Real Madrid teknik direktörü olacağı haberlerine ise Carlo Ancelotti: "Xabi öğrencimdi. Bayer Leverkusen'de iyi işler yapıyor. Oyunu iyi biliyor, iyi bir teknik direktör. Umarım Xabi Alonso, Raul, Alvaro Arbeloa; hepsi bir gün Real Madrid teknik direktörü olur. Hepsini çok seviyorum." yorumunu yaptı. 

Arda Güler'in kariyeri

2019 yazında Gençlerbirliği altyapısından Fenerbahçe altyapısına transfer olan Arda Güler, 2021 yılında profesyonel oldu. 18 yaşındaki süper yetenek, Fenerbahçe formasıyla 51 maçta 9 gol atıp 12 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler