Andreas Iniesta: "Bir gün Barcelona'ya geri dönmek istiyorum"

02.10.2021 - 10:41 | Son Güncellenme: 02.10.2021 - 10:45

Japonya Ligi takımlarından Vissel Kobe forması giyen Andreas Iniesta, bir gün eski kulübü Barcelona'ya geri dönmek istediğini söyledi. İşte detaylar...

Andreas Iniesta: "Bir gün Barcelona'ya geri dönmek istiyorum"

DIŞ HABER - AJANSSPOR 

Japonya Ligi ekiplerinden Vissel Kobe forması giyen Andreas Iniesta, bir gün Barcelona'ya geri dönmek istediğini söyledi. 

BBC Sport'a açıklamalarda bulunan İspanyol yıldız, "Oyunu okuma benim güçlü yönlerimden biri ve onu mümkün olduğunca kullanmaya çalışıyorum. Futbolda düşünmeye başlarsan yavaş gidersin" dedi. 

"Tüm teknik direktörler size bir şeyler öğretir"

Birçok teknik direktörle çalıştığını belirten Iniesta, "Farklı birçok teknik direktörle çalıştım. Lous van Gaal ile başladım ve sonra Guardiola, Luis Enrique ve Ernesto Valverde... Tüm teknik direktörler size bir şeyler öğretir. Belki daha az forma giydiğim zamanlar oldu ama bu tecrübe beni zenginleştirdi. 

Beni en çok etkileyen teknik direktörü söylemek çok zor oldu, bu birlikte oynadığım ve onlardan bir şeyler öğrendiğim oyuncular için de geçerli. Dünyanın en iyi oyuncuları ve hepsinden bir şeyler öğrendim.

"Bir gün Barcelona'ya geri dönmek istiyorum"

Barcelona her zaman topu elinde tutmak isteyen bir takım olarak nitelendirilmiştir. Guardiola zamanında futbolun kendisi değişmedi ama takımların bize nasıl baktığı ve öğrenmeye çalıştığı bir dönemdi. Ben de bir gün Barcelona'ya geri dönmek istiyorum. Bunun olmasını isterim çünkü çok uzun yıllar orada zaman geçirdim. Ama gelecekte ne olacağını bilmiyorsunuz" dedi. 

Bu sezonki peformansı

Bu sezo 20 maçta sahaya çıkan, 3 gol ve 1 asist ile oynayan 37 yaşındaki tecrübeli oyuncunun Vissel Kobe ile olan sözleşmesi 31 Ocak 2024 yılına kadar devam ediyor. 

Senin için hazırladığımız haberler