Ankaragücü Başkanı Yiğiner o olayı anlattı: Atın bu şerefsizi diye...

03.04.2018 - 16:00 | Son Güncellenme: 03.04.2018 - 16:00

Ankaragücü Başkanı Yiğiner o olayı anlattı: Atın bu şerefsizi diye...

Spor Toto 1. Lig’de Denizlispor ile Ankaragücü arasında oynanan maçta protokol tribünü karışmış ve olaylar çıkmıştı.

Söz konusu olaylarla ilgili bir açıklama, Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner’den geldi. “Hakem maçı katletti” diyen Yiğiner, protokolde kendilerine saldırıldığını ifade etti.

“Hakem faciası yaşandı”

Bursa Tv’ye konuşan Yiğiner, “Hakem maçı katletti. Net penaltılarımız verilmedi. Top kaleye gidiyor Denizlili oyuncu topu eliyle kesiyor. Penatı artı kırmızı kart ama hakem vermiyor. Kenan ve İlhan düşürülüyor hakem bunları es geçiyor. Hakem faciası yaşandı. Türk futbolu bu adaletsizlikle bir yere gitmez. Hakem art niyetli gelmiş, kurulu gelmiş. Olmayacak işler bunlar” dedi.

“Herkes alacağını aldı”

Protokoldeki arbede ile ilgili de konuşan Mehmet Yiğiner, “Alihan atılınca tepki oldu. Sportif direktörümüzü hakem gönderdi. Bizi protokolde çok kötü yere oturtmuşlar. Orası küçük, taraftarların içindeyiz. Taraftarlar bizim üzerimize çıktılar. ‘Kardeşim üzerimize çıktınız, çekilin!’ dedim. Bize saldırdılar. ‘Atın bu şerefsizi !’ diye saldırdılar. Tezgah kurdular. Bizde gereğini yaptık. Sahada olanların daha fazlası, protokolde oldu. Bu Denizli bize geldi biz ağırladık. Ama herkes alacağını aldı. Art niyetli insanlar, Haksız adaletsiz işler yapıyorlar. Ama Allah büyüktür” ifadelerini kullandı.

“Ankaragücü yalnız bırakılıyor”

Ankara’da sahipsiz olduklarını belirten Yiğiner, “Biz Ankara’da yalnız bırakılıyoruz. Maddi ve manevi yalnızız. Burada şehri yönetenler Ankaragücü’ne sahip çıksın. Halk Ankaragücü’nün Süper Lige çıkmasını istiyor. Bu takım İmalat-ı Harbiye ruhuyla yaşıyor. Bundan sonra da yaşar, hiçbir şey olmaz” dedi. (Ankaragucu.com)

Senin için hazırladığımız haberler