Ankaragücü'nde Olimpiu Morutan depremi! Resmi açıklama geldi

24.04.2024 - 08:28 | Son Güncellenme: 24.04.2024 - 08:35

Ankaragücü'nde, Türkiye Kupası yarı final ilk ayağında Beşiktaş ile oynanan karşılaşmada sakatlanan Rumen oyuncu Olimpiu Morutan'dan kötü haber geldi.

Ankaragücü'nde Olimpiu Morutan depremi! Resmi açıklama geldi

AJANSSPOR - HABER

Ankaragücü ile Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda yarı final ilk maçı için Ankara'da karşı karşıya geldi. Mücadele başladığı gibi golsüz eşitlikle sonuçlanırken, Başkent ekibinde takımın yıldız ismi Rumen orta saha Olimpiu Morutan sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalmıştı. 24 yaşındaki oyuncunun durumu belli oldu.

Sağ aşil tendonu koptu

Ankaragücü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Beşiktaş JK karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Profesyonel Futbol A Takım futbolcumuz Olimpiu Morutan'ın yapılan muayenesinde sağ aşil tendonunda kopma tespit edilmiştir. Futbolcumuz en kısa süre içinde operasyon geçirecektir." ifadelerine yer verildi.

Olimpiu Morutan'ın performansı

24 yaşındaki kanat oyuncusu yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapattı. Olimpiu Morutan, sarı lacivertli formayla bu sezon 35 maçta sahaya çıkarken 5 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

3 Milyon Euro'ya Galatasaray'dan geldi

Ankaragücü'nün sezon başında Galatasaray'dan 3 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan ile 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzalamıştı. 24 yaşındaki Rumen futbolcunun güncel piyasa değeri 4 milyon euro. 

Senin için hazırladığımız haberler