Antalyaspor 10'u buldu, Antep'te seri sürdü!

21.02.2021 - 17:59 | Son Güncellenme: 21.02.2021 - 19:13

Gaziantep FK ile Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında karşılaştı. Gaziantep FK-Antalyaspor maçı kaç kaç bitti, kim kazandı? Gaziantep FK-Antalyaspor maçıyla ilgili detaylar...

Antalyaspor 10'u buldu, Antep'te seri sürdü!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Gaziantep FK ile Antalyaspor takımları karşı karşıya geldi. Mücadelede kazanan çıkmadı ve maç golsüz sona erdi. Gaziantep FK-Antalyaspor maçıyla ilgili detaylar haberde...

Orgill sakatlandı

Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanan ve hakem Arda Kardeşler'in yönettiği mücadelede takımlar fırsatlar bulsa da gol atmayı başaramadı. Öte yandan Antalyaspor'da Orgill, Gaziantep FK kalecisi Günay Güvenç ile çarpıştı ve 57. dakikada yerini Serdar Gürler'e bıraktı.

Gökdeniz'in sevinci yarıda kaldı

Ayrıca Antalyaspor'da Hakan Özmert, 77. dakikada sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. Tecrübeli oyuncu Ersun Yanal tarafından 2 dakika sonra oyundan alındı ve Doğuakan Sinik oyuna girdi. 81. dakikada ise Gökdeniz'in ağlara gönderdiği top ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı.

Antalyaspor 10 maçtır yenilmiyor

Alınan bu sonucun ardından Gaziantep FK üst üste 2 maçta da puan kaybetti ve aldığı 1 puan sonrasında 39 puana ulaştı. Ligde 10 maçtır kaybetmeyen Ersun Yanal yönetimindeki Antalyaspor da 33 puana ulaştı. 

İki takımın fikstürü

Süper Lig'de gelecek hafta Antalyaspor sahasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Gaziantep FK da Konyaspor ile deplasmanda mücadele verecek. 

Maçtan detaylar...

Stat: Gaziantep Kalyon

Hakemler: Arda Kardeşler, Ali, Saygın Ögel, Aleks Taşçıoğlu

Gaziantep: Günay Güvenç, Oğuz Ceylan (Dk. 57 Bilal Başacıkoğlu), Miranda, Djilobodji, Alin Tosca, Güray Vural, Kenan Özer (Dk. 70 Dicko), Vetrih, Maxim (Dk. 83 Furkan Soyalp), Mirallas (Dk. 83 Enver Cenk Şahin), Felipe (Dk. 57 Sousa)

Fraport TAV Antalyaspor: Boffin, Eren Albayrak, Kudriashov, Veysel Sarı, Bünyamin Balcı, Nuri Şahin, Amilton, Fredy, Hakan Özmert (Dk. 79 Doğukan Sinik), Gökdeniz Bayrakdar, Orgill (Dk. 57 Serdar Gürler)​​​​​​​

Sarı Kart: Dk. 32 Miranda, Dk. 76 Vetrih, Dk. 87 Pinto (Teknik direktör) (Gaziantep), Dk. 77 Hakan Özmert (Fraport TAV Antalyaspor)

Maçtan dakikalar...

19. dakikada savunmanın arkasına atılan konuk ekip topuna sahip olan Orgill'in ceza sahasına girdikten sonra yaptığı şutu, kaleci Günay Güvenç kontrol etti. 

36. dakikada savunmanın arkasına atılan topu takip eden Gaziantep kalecisi Günay Güvenç, ceza sahası dışında 2 rakibiyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kafayla topu uzaklaştırdı. 

40. dakikada Antalya ekibi, gole çok yaklaştı. Savunmanın arkasına atılan topu alan Orgill, ceza sahasına girer girmez kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun şutu, sol kale direğinin dibinden auta çıktı.

45. dakikada, sağ kanattan Oğuz Ceylan'ın ortasını iyi takip eden Djilobodji'nin kafa vuruşunda top, kaleci Boffin'in sağından ağlarla buluştu ancak gol, ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

48. dakikada Amilton'un ortaya doğru çevirdiği topu Fredy kontrol edip kaleye vurdu ancak top kalenin üzerinden auta çıktı.

51. dakikada Orgill'in pasıyla içeri sokulan Hakan Özmert'in vuruşunda savunmaya çarpan top kalenin üzerinden dışarıya gitti.

54. dakikada ceza sahasına hareketlenen Orgill, kalesini terk eden Günay'la çarpıştıktan sonra oyuna devam edemedi. Orgill, kafasına aldığı darbe nedeniyle tedbir amaçlı olarak ambulansla hastaneye götürüldü.

61. dakikada Maxim'in savunma arkasına kaldırdığı topu ceza alanı sağ çaprazında önünde bulan Kenan Özer'in vuruşu üstten auta gitti.

64. dakikada Boffin'den seken topu önünde bulan Mirallas'ın bomboş durumda yaptığı vuruşta Veysel Sarı, meşin yuvarlağı kale çizgisinden çıkardı.

90. dakikada ceza alanı dışında topla buluşan Fredy'nin sol çaprazdan vuruşunu kaleci Güray çeldi.

Senin için hazırladığımız haberler