Antalyaspor Başkanı Öztürk'ten flaş transfer açıklamaları! Eto'o, Sosa...

07.08.2017 - 22:01 | Son Güncellenme: 07.08.2017 - 22:01

Antalyaspor Başkanı Öztürk'ten flaş transfer açıklamaları! Eto'o, Sosa...

AJANSSPOR- Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, A Spor'da yayınlan Transfer Raporu programında konuştu.

Kırmızı-Beyazlı takımın transfer gündemine dair açıklamalarda bulunan Başkan Öztürk'ün röportajından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

 

'Eto'o'yu satmayı düşünmüyoruz'

"Hedefimiz bu sezon yükseldi. Kariyeri olan oyuncuları tercih ediyoruz ki kulübü daha üst düzeye çekebilelim. Eto'o haberlerini yaratan kim, onu da bilmiyorum. Herkes Eto'o haberi yazıyor. Biz yalanlamaktan sıkıldık. Eto'o bu sezon takımda kalacak. Hangi takımdan olursa olsun, gelecek teklifleri değerlendirmeyeceğiz. Eto'o'yu satmayı düşünmüyoruz"

'Sosa zor değil'

"10 numara arayışımız var. Listemizde daha az bütçeli oyuncular var. En doğru kararı vermeye çalışıyoruz. Takımların ve piyasının yüksek seviyelerde olmasınından dolayı sabırlı davranıyoruz. Sosa'yla ilgili bir durum değil. Sosa iyi bir oyuncu, fakat bu konuda en doğru kararı vermeye çalışıyoruz. 10 numara transferini doğru yapalım istiyoruz. Sosa biraz zor, zor da değil aslında orada kulüpte oyuncu da doğru karar vermeli. Kulübün mali yapısı içinde doğru zamanı beklememiz lazım. Burada oyuncunun verimi ve bize nasıl neler vereceği önemli. Transfer bakımından en hazır takımız. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Desteklerini şimdiden belli ediyorlar"

'10 numara ve 8 numara...'

"İnancım şu: taraftarımız takımının yanında olacağını gösteriyor. Beklentileri yükseltmemek lazım. Farklı algılanan şeyler var. Benim algıladığım ve sizin istediğiniz 10 numara; takımın temposunu artıracak, pas trafiğini artıracak, ara paslarıyla takımı hücuma taşıyacak birisi olmalı. Emre Belözoğlu için 10 numara, 8 numara, 6 numara diyebilirsiniz. Bizim aradığımız 10 numara ve 8 numara"

'Bir oyuncu takımın yükünü...'

"Günümüzde her şey takım oyunuyla gidiyor. Emre'nin önünde Mossoro oynuyor. Sadece bir oyuncu takımın yükünü kaldıramaz"

'Sosa hakkında konuşmamın gereği...'

"Djourou ismi transferden bir saat önce görüştüğümüz haberleriyle paylaşıldı. İsimler hakkında konuşmayı sevmiyorum. Sosa hakkında konuşmamın gereği ise; basına yansımış olması. Yöneticilerin isim zikretmesini teoride doğru bulmuyorum"

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler