Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin'den Fenerbahçe Açıklaması: "Kabul Ederlerse Anlaşacağız"

08.02.2022 - 17:41 | Son Güncellenme: 08.02.2022 - 18:39

Antalyaspor, Fenerbahçe'den Sinan Gümüş için transfer teklifinde bulundu. Başkan Aziz Çetin, konu ile ilgili açıklama yaptı. Sinan Gümüş kimdir? İşte detaylar...

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin'den Fenerbahçe Açıklaması: "Kabul Ederlerse Anlaşacağız"

Spor Toto Süper Lig'de son haftalarda aldığı kötü sonuçlar ile düşme hattına gerileyen Antalyaspor, ara transfer döneminde çalışmalarına devam etti. Akdeniz ekibinin başkanı Aziz Çetin, Fenerbahçe'ye Sinan Gümüş için yapılan transfer teklifi hakkında açıklamada bulundu.

"Kabul ederlerse..."

Sinan Gümüş transferindeki son durumu Berk Sayar'a anlatan Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, "Fenerbahçe'ye Sinan Gümüş için bir teklif sunduk, kabul ederlerse anlasacağız. Bünyamin Balcı iddialarıysa doğru değil." ifadelerini kullandı.

Sinan Gümüş kimdir?

Sinan Gümüş 15 Ocak 1994 tarihinde Pfullendorf-Almanya'da doğdu. Sağ açık mevkinde forma giyen Türk uyruklu Alman ümit milli futbolcudur.

Sinan Gümüş'ün Fenerbahçe karnesi

Bu sezon kadroda düşünülmediği için dışarıda tutulan Sinan Gümüş, Sarı-Lacivertli ekip ile 2020/21 sezonunda 20 karşılaşmaya çıktı. Bu maçlarda 3 kez rakip fileleri havalandıran kanat oyuncusu, 1 defa da arkadaşlarına gol pası verdi.

Sinan Gümüş'ün kariyeri

15 Ocak 1994 doğumlu Sİnan Gümüş, futbola Almanya'nın Aach-Linz Altyapısı'nda başladı. Stuttgart II'den Galatasaray'a transfer olan Sinan, Sarı-Kırmızılılar'da tam 5 sezon görev aldı. İtalya'da kısa bir Genoa macerası bulunan 28 yaşındaki futbolcu, Antalyaspor'da tekrar eski günlerinin sinyalini verdi. Fenerbahçe'nin dikkatini çeken yıldız, 2020'de bedelsiz olarak Sarı-Lacivertliler'e imza attı.

Kariyeri boyunca 205 maçta görev alan Sinan Gümüş, oynadığı kulüplerde toplam 46 gol, 22 asistlik katkıda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler