Antalyaspor, Doğukan'da kararlı! Fenerbahçe...

08.08.2020 - 14:50 | Son Güncellenme: 08.08.2020 - 14:54

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Transferleri arka arkaya açıklayan Fenerbahçe'de bir sonraki ismin kim olacağı merak ediliyor. Bir süredir ismi transferde başka takımlarla anılan Antalyasporlu Doğukan Sinik, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Son gelişmeler neler? İşte detaylar...

Antalyaspor, Doğukan'da kararlı! Fenerbahçe...

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Bu sezon tecrübeli ve genç isimlerle kadrosunu güçlendirmeye başlayan Fenerbahçe transferin en hızlı takımı konumunda.

4 yeni isim geldi

Sarı-lacivertlilerin Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Filip Novak şu ana kadar kadrosuna dahil ettiği isimler oldu.

Doğukan da gelecek mi?

Antalyaspor'da forma giyen Doğukan Sinik'in Fenerbahçe tarafından takip edildiği öğrenildi. Akdeniz ekibi Doğukan için 2 milyon Euro bonservis bedeli belirledi. İki kulüp başkanı arasında bugüne kadar temas sağlanmadı. Oyuncu ile de herhangi bir görüşme yapılmadı.

Transfere soğuk bakılıyor

Fenerbahçe'nin Doğukan hakkında daha önce bilgi topladığı öğrenilirken maliyeti nedeniyle transfere soğuk bakılıyor. Sarı-lacivertliler transferde ihtiyacı olan bölgelere ağırlık verecek.

Antalyaspor ise kararlı

Antalyaspor geçtiğimiz sezon İsviçre ekibi Basel'den Doğukan için gelen 2 milyon Euro'luk teklif reddetmişti. Kırmızı-beyazlı ekip oyuncuyu satmayı düşünmüyor.

Senin için hazırladığımız haberler