Antalyaspor İki Transferi Resmi Olarak Açıkladı

18.08.2023 - 16:41 | Son Güncellenme: 18.08.2023 - 17:40

Bitexen Antalyaspor, Al-Taawoun'da forma giyen eski oyuncusu Naldo ve Utrecht'ten Van de Streek ile sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Antalyaspor İki Transferi Resmi Olarak Açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in Akdeniz temsilcisi Bitexen Antalyaspor iki önemli transferi daha bitrdi. Kırmızı-Beyazlılar mutlu sona ulaştığı iki isim ile sözleşme imzaladı.

Antalyaspor kadrosunu güçlendirdi

Antalyaspor daha önce de takımın formasını giyen Brezilyalı stoper Naldo ile 1+1  ve Hollanda Eredivise ekibi Utrecht'in formasını giyen sağ kanat Sander van de Streek ile ise 2 yıllık sözleşme imzaladı.

2 sezon Antalyaspor forması giydi

2020'de İspanya La Liga ekibi Espanyol'dan Antalyaspor'a katılan 34 yaşındaki Brezilyalı stoper Naldo, 2020-2022 arası ülkemizde forma giymiş, sonrasında Suudi Arabistan Pro League ekibi Al Taawoun'a transfer olmuştu.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor aradığını Hollanda’da buldu
Habere Git

Eredivise'de 28 maça çıktı

Antalyaspor'un yeni transferi 30 yaşındaki Sander van de Streek, Utretch forması ile geçtiğimiz sezon Eredivise'de 28 maça çıkarken; 9 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Transferleri Ajansspor duyurdu

Ajansspor 16 Ağustos'ta haberdelerde Brezilyalı stoper Naldo'nun Antalyaspor ve Hollandalı kanat oyuncusu Sander van de Streek'in transferlerini duyurmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler