Antalyaspor - İstanbulspor VAR kayıtlarını izle (TFF video yayınlandı)

19.02.2024 - 16:56 | Son Güncellenme: 20.02.2024 - 20:02

TFF yeni karar olarak Süper Lig VAR kayıtlarını açıkladı. Antalyaspor - İstanbulspor VAR kayıtları izle, dinle ve video nerede yayınlandı gibi detaylar haberde.

Antalyaspor - İstanbulspor VAR kayıtlarını izle (TFF video yayınlandı)

AJANSSPOR HABER

TFF yeni karar alarak karşılaşmaların sona ermesinden sonra VAR ve hakemler arasında yaşananları video olarak yayınlayacağını duyurdu. Peki Antalyaspor- İstanbulspor maçının VAR kayıtları açıklandı mı? İşte VAR kayıtlarına dair detaylar...

Trendyol Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde Bitexen Antalyaspor ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Mücadele, 2-2'lik beraberlik ile tamamlandı. Ev sahibi ekibin gollerini 14 ve 16. dakikalarda Adam Buksa kaydetti. İstanbulspor'un golleri ise 76. dakikada Emrehan Gedikli'den ve 90+9. dakikada Jackson'dan geldi.

Antalyaspor- İstanbulspor maçı hakemleri kimler?

Antalyaspor’un İstanbulspor’u konuk ettiği maçı Mehmet Türkmen yönetti. Mücadelede yardımcı hakemlik görevlerini ise Esat Sancaktar ve Yusuf Bozdoğan üstlendi.

VAR kayıtları ne zaman ve hangi kanalda açıklandı?

TFF, Süper Lig’in 26. haftasında oynanan maçlardaki VAR kayıtları 20 Şubat Salı günü saat 20.00’de TFF YouTube kanalından yayınladı.

Antalyaspor'dan İstanbulspor maçı sonrası hakem açıklaması

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Antalyaspor, sahasında İstanbulspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Antalyaspor Başkan Vekili Deniz Ali Yeşil, maçın hakemine sert tepki gösterdi.

"Bir ant niyet düşünüyoruz"


Çok üzgün olduklarını söyleyen Yeşil, "Çok üzgünüz. Başımıza gelenler... Samsunspor maçında verilen ofsayt vardı, 7 dakikada sonuç çıkmadı. Bir ant niyet düşünüyoruz. 

"Sanki Antalyaspor üzerine bir şeyler yapılıyor"

Rakipten çıkan topta taç onlara veriliyor sonra penaltı oluyor ve golle sonuçlanıyor. Sanki Antalyaspor üzerine bir şeyler yapılıyor. Bunun peşini bırakmayacağız, herkes bunu böyle bilsin.

"Bu kadar hata arka arkaya olmaz"

Gereği neyse yapacağız. Bu kadar hata arka arkaya olmaz. Samsun maçında skoru 1-0 yapıyoruz, çizgi doğru çizilmiyor. Bizim yediğimiz yol ofsayttı. 

"Hakem ufak ufak doğradı"

İkinci yarı kötü oynadık ama bunun arkasında art niyet var. Futbol oynamamıza izin everilmedi. 90+7'de gol yiyoruz. İkinci yarıda hakem ufak ufak doğradı. Efendiliğimizi koruyalım diyoruz ama başka şekilde olması gerekiyormuş" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler