Antalyaspor, Shoya Nakajima’yı transfer etti

08.09.2022 - 10:30 | Son Güncellenme: 08.09.2022 - 11:17

Transferin son gününde atağa kalkan Antalyaspor, kadrosuna önemli takviyeler yapmaya hazırlanıyor. Kırmızı-Beyazlılar, Porto’dan Shoya Nakajima’yı imza için şehre getirdi

Antalyaspor, Shoya Nakajima’yı transfer etti

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR ÖZEL

Transferin son gününde hareketli saatler geçiren Antalyaspor, kadrosuna önemli isimleri katmaya hazırlanıyor. Savunmaya, orta saha ve hücum bölgesine takviye yapmaya hazırlanan Antalyaspor’da ilk isim belli oldu. Kırmızı-Beyazlılar, Porto’nun Japon futbolcusu Shoya Nakajima’yı Antalya’ya getirdi. 28 yaşındaki oyuncunun, sağlık kontrolünden geçtikten sonra 2 yıllık bonservisiyle olarak imza atması bekleniyor. 

İlgini Çekebilir
Luyindama, Süper Lig ekibine transfer oldu
Habere Git

Geçen sene de kiralık gitti

Antalyaspor’un orta saha transferi ise Portekiz’den geliyor. Porto’nun Japon futbolcusu Shoya Nakajima’nın transferi de bitme aşamasına geldi. Geçen sezon Portekiz’in Portimonense takımında kiralık olarak forma giyen 28 yaşındaki futbolcu imza atmaya hazırlanıyor. 

Shoya Nakajima istatistikleri

Geçen sezon toplamda 25 maçta süre alan Japon futbolcu, 2 gol ve 5 asiste imza koyarken, 2019 yılında transfer olduğu Porto’da ise bugüne kadar 37 maça çıktı, 1 gol 4 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler