Son dakika: Göztepe'de Ndiaye, Antalyaspor galibiyetini değerlendirdi!

09.01.2022 - 18:13 | Son Güncellenme: 09.01.2022 - 18:28

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Antalyaspor'u 4-0 mağlup eden Göztepe'de futbolcular, maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Son dakika: Göztepe'de Ndiaye, Antalyaspor galibiyetini değerlendirdi!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde Göztepe 10 kişi kalmasına rağmen sahasında konuk ettiği Antalyaspor'u 4-0 mağlup etti. Göztepe'ye galibiyeti getiren golleri 22. dakikada Atınç Nukan ile 51. dakikada penaltıdan, 59. ve 78. dakikalarda Ndiaye kaydetti. 

Karşılaşma sonrası Göztepeli futbolcular açıklamalarda bulundu.

"Son golüm bana göre en güzel olan goldü"

Mücadelede hat-trick yaparak galibiyeti getiren Cherif Ndiaye, maç sonu "Yapmış olduğumuz çalışmaların sonucu bu. Sadece ben değil takım olarak iyi çalışıyoruz. Golleri de bütün takım olarak attık. Her zaman iyi oynuyorduk ama sonuca gidemiyorduk. Bugün kalemizde gol görmedik ve istediğimiz sonucu aldık. Son golüm bana göre en güzel olan goldü." dedi.

Atınç Nukan: "Oynadığımız oyunun karşılığını alamıyorduk"

Karşılaşmada ilk golü atan Atınç Nukan ise "Öncelikle bugün kazandığımız için çok mutluyuz. Oynamak istediğimiz oyunu oynayarak bulduğumuz gollerle kazandığımız için daha mutluyuz. Oynadığımız oyunun karşılığını alamıyorduk. Çok güzel bir performans. Herkes verilen görevi sonuna kadar yerine getirdi. Bir oyun planımız var, sürekli üstünde duruyoruz. Bunun sonucunu aldığımız için mutluyuz. Oyun olarak çok üstün oynuyoruz, herkes oyundan memnun ama sonuç alamıyorduk. Bugün bunu aldık. Taraftarlar bizi böyle desteklediği sürece kazanmaya devam edeceğiz. Onlar bizim için inanılmaz bir itici güç." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Katar Antalyaspor'a yaramadı... Göztepe patlaması
Habere Git

Göztepe'de defansif orta saha oyuncusu  Obinna ise maç sonu şöyle konuştu:

 

Obinna: "Gerek ofansif, gerek defansif olarak çok iyi işler yaptık"

 

"Bugün çok iyiydik. Gerek ofansif, gerek defansif olarak çok iyi işler yaptık. Kazandığımız için çok mutluyuz. Çok çalışıyoruz golleri atabilmek için ama bugüne kadar yapamıyorduk. Bugün farklı kazandık, umarım böyle devam ederiz"

Senin için hazırladığımız haberler