Milli Tekvandocu Muhammet Recep Çetinkaya Antalyaspor'a Transfer Oldu

08.12.2022 - 22:01 | Son Güncellenme: 08.12.2022 - 22:15

Son dakika taekwondo haberi | Antalyaspor, milli tekvandocu Muhammet Recep Çetinkaya’yı transfer etti. Çetinkaya için imza töreni düzenlendi. İşte detaylar.

Milli Tekvandocu Muhammet Recep Çetinkaya Antalyaspor'a Transfer Oldu

Antalyaspor, milli tekvandocu Muhammet Recep Çetinkaya ile anlaşma sağladı. Kırmızı-Beyazlı kulüp, yeni transferi için imza töreni düzenledi. İmzaya, Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Caner Canıtez, Erhan Onur Öntaş ve Murat Şimşek katıldı.

Olimpik başarı bekleniyor

Murat Şimşek, Muhammet Recep’in 2009 yılında başladığı kariyerini 2014’ten beri milli takım seviyesinde sürdürdüğünü ve hem ulusal hem de uluslararası alanda önemli tecrübelere ve başarılara sahip bir sporcu olduğunu vurgularken, genç tekvandocudan olimpik başarılar da beklediklerinin altını çizdi.

Canıtez Muhammet Recep'in zaten kendini kanıtladığını söyledi

Caner Canıtez ise Muhammet Recep Çetinkaya'nın, düzenlenen yarışmalarda kazandığı 4 Türkiye şampiyonluğunun yanı sıra, 3 Türkiye ikinciliği ve 3 Türkiye üçüncülüğü ile zaten kendini kanıtlamış bir sporcu olduğunu belirtti. Canıtez, atılan imzaların iki taraf için de hayırlı olması temennilerinde bulundu.

İlgini Çekebilir
Milli tekvandocular grand prix finalinde tatamiye çıkacak
Habere Git

Çetinkaya'dan Antalyaspor Başkanı ve yöneticilerine teşekkür

Muhammet Recep Çetinkaya, Antalyaspor Başkanı Av. Aziz Çetin ve yöneticilere teşekkür etti. Çetinkaya, Bucak doğumlu olduğunu ancak Antalya’da büyüdüğünü ve bundan sonra hem ulusal ve uluslararası arenada hem Türkiye'yi hem de Antalya'yı temsil edecek olmaktan dolayı büyük gurur ve heyecan duyduğunu söyledi.

Üçüncü kademe kıdemli antrenör belgesi var

Muıhammet Recep Çetinkaya, spor kariyerinin yanında Akdeniz Üniversitesi Antrenörlük Eğitimi’nden lisans derecesi ile mezun olmuştur. Çetinkaya ayrıca 'Üçüncü Kademe Kıdemli Antrenör' belgesine de sahiptir.

"Kırmızı beyazlı armamız ile başarılarının devamını dileriz"

Antalyaspor Kulübü Derneği, Muhammet Recep Çetinkaya'ya hoşgeldin mesajı yolladı. Dernekten yapılan paylaşımda, "Genç sporcumuza hoş geldin der, kırmızı beyazlı armamız ile başarılarının devamını dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler