Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz: 'Takım antrenmanı eksik'

02.02.2019 - 16:53 | Son Güncellenme: 02.02.2019 - 16:53

Spor Toto Süper Lig'in 20.haftasında oynanacak olan Antalyaspor-Beşiktaş maçı öncesi Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Kormaz NTV'ye açıklamalarda bulundu.

'Bizim de eksiklerimiz var'

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'a Spor Toto Süper Lig'in 20.haftasında yarın oynanacak Beşiktaş maçı öncesi rakiplerinin eksiklikleri soruldu. Korkmaz ise bu soruya ''Beşiktaş'ın eksikleri varsa bizim eksiğimiz daha çok. Sakat oyuncularımız var, Celustka yok, kaptanımız yok, Maicon gitti.  Eksiklere bakmak yerine en iyi kadroyu çıkarmamız gerek. Ben de çok sevdiğim Şenol hocam da en iyi kadrolarımızı çıkaracağız'' yanıtını verdi. 

'Takım antrenmanı eksik'

Tarım Çamdal transferi hakkında düşünceleri sorulduğunda ise ''Şimdi şöyle, Tarık'ın da geçmişine bakmak lazım. Bizim oyuncumuz artık, Eskişehir'de çok iyi sezon geçirdi. Sonra Galatasaray'a transfer oldu. A milli takıma da gitti. Geçmişte oynadığı iyi oyunlar da var. Zaten bu iyi oyunlar sayesinde Galatasaray'a transfer oldu. Önemli olan oyuncunun isteği, arzusu. Bir oyuncuya bu şansı vermek istedik. Tabi çalışması lazım, takımla birlikte çalışmalarında bir sıkıntısı var. 1 ay sonra durumunu net bir şekilde görebileceğiz. Bireysel olarak devamlı çalışmış. Takım antrenmanı eksiği görülüyor. İnşallah bize de  şehre de kulübe de faydalı olur. '' yanıtını verdi. 

'Fehmi ve diğer yeteneklerimiz'

Süper Lig tarihinde bir maçta forma giyen en genç oyuncu olan Antalyasporlu Fehmi Koç'un durumu da soruldu.

''Milli takımda bir sakatlık geçirdi, çok üzüldüm. Biz Fehmi’yi Fenerbahçe maçında ilk 11 bile oynatmayı düşünüyorduk. Sakatlığı üzdü. Umarım bir an önce iyileşir. Fehmi ve diğer yeteneklerimiz çevresindeki doğru insanları seçerse 3 sene sonra farklı bir Antalyaspor olabilir.''

'Sürpriz olmadı'

Galatasaray'dan Stuttgart'a transfer olan Ozan Kabak hakkında düşüncelerini ise şu şekilde dile getirdi:

''Ben Ozan’ı 17 yaşından beri tanıyorum. Onunla bir telefon görüşmemiz oldu 17 yaşındayken. Ahmet Keskinkılıç hoca o grubu buldu. Ozan da onlardan biriydi. Özel olarak ilgilenmemi söyledi bana. Benim için sürpriz olmadı Ozan’ın gelişimi. Antalyaspor’da da çok yetenekli oyuncular var. Bir projemiz var onun için de başkanımız da vurguluyor. Taraftar bazen memnun kalmayabiliyor ama o projemizi doğru uygularsak ve dikkatle devam edersek 3-4 sene Antalyaspor’da en az 3-5 futbolcu altyapımızdan yetişip A takımda oynayacak ve taraftar da başarıya oynayan bir takım görecek.''

 

 

 

Senin için hazırladığımız haberler