Antalyaspor'da başkan adayı yok!

08.02.2021 - 14:00 | Son Güncellenme: 08.02.2021 - 14:06

Antalyaspor haberleri... Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da seçime erteleme geldi. Antalyaspor'da seçim ne zaman yapılacak, başkan adayı neden çıkmıyor, Ali Şafak Öztürk göreve geri mi dönecek? İşte detaylar...

Antalyaspor'da başkan adayı yok!

AJANSSPOR-HABER

Öztürk ailesinin ayrılmasının ardından transfer tahtasını açamayan Antalyaspor'da yeni başkan adayı da çıkmadı. Yarın yapılması planlanan olağanüstü genel kurulun aday çıkmaması sebebiyle ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı.

Resmi açıklama

Ali Şafak Öztürk'ün istifasının ardından geçici olarak başkanlık koltuğuna oturan Emin Hesapçıoğlu imzasıyla yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Antalyaspor A.Ş. olarak, 19 Ocak 2021 tarihinden bu yana Antalyaspor Kulübü Derneği ve Antalyaspor Vakfı önderliğinde başkan adayı ile yeni oluşacak yönetim kuruluyla ilgili uzlaşı çağrıları yapmaya devam ettik.

Bu süre içerisinde yaptığımız tüm görüşmelere ve çağrılara rağmen şehrimizden yeni başkan adayı ile oluşturacağı yönetim kuruluyla ilgili beklentimiz maalesef gerçekleşmedi. Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu olarak; 9 Şubat 2021 Salı günü gerçekleştirmeyi planlayıp duyurduğumuz genel kurulun tek gündem maddesinin başkan ve yönetim kurulu seçimi olması nedeniyle, birleşiminin ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdik.

Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu’nun en doğru isimlerden oluşması adına gerekli süreyi sağlamak amacıyla genel kurulumuzun 23 Şubat Salı günü yapılamasına karar vermiş bulunuyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyururuz."

Senin için hazırladığımız haberler